Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Frankrijk - Champagne regio

Goedkope vliegtickets Frankrijk

Vluchten naar Frankrijk

Veel Belgen reizen met de eigen auto naar Frankrijk, maar tegenwoordig zijn vliegtickets zo goedkoop te boeken, dat het het aantal uren in de wagen niet echt meer waard is. Naast vliegtickets Frankrijk kun je op onze site ook autoverhuur regelen en zo uw hele vakantie zelf bepalen.Frankrijk is het populairste vakantieland, simpelweg omdat je er alles vindt: historische steden, veel natuur en pittoreske dorpen. De Franse keuken en het goede weer maken het plaatje van ‘leven als een God in Frankrijk’ compleet. Op onze site zie je overzichtelijk wat de goedkoopste vluchten zijn naar Franse steden als Nice, Parijs, Lyon, Avignon of Marseille, zodat je altijd snel en vertrouwd een vliegticket Frankrijk kunt boeken.

Populaire bestemmingen in Frankrijk

Alle bestemmingen in Frankrijk

Coronavirus-reisadvies Frankrijk

Het coronavirus heeft op veel manieren invloed op ons leven en uiteraard ook op de mogelijkheden om te reizen. Voordat jij vliegtickets boekt naar Frankrijk is het eerst van belang te weten of er een positief of negatief reisadvies voor dit vakantieland geldt. Je wilt ook graag weten welke coronavirus-maatregelen er gelden en wat de gezondheidssituatie in het land is. Situaties veranderen snel dus hoe hou je dat allemaal bij? Geen zorgen! Wij geven jou hier via een interactieve kaart van Europa de up-to-date informatie* die je nodig hebt over reizen, corona en veiligheid in Frankrijk.

*Bron: reopen.europa.eu is een officiële website van de Europese Unie. De interactieve kaart per land is gebaseerd op data van ‘European Centre for Disease Prevention and Control’ (ECDC). De informatie wordt regelmatig bijgewerkt en is beschikbaar in 24 talen.

Mag ik naar Frankrijk vliegen i.v.m. corona?

Omdat reisadviezen snel kunnen veranderen, is het aan te raden om altijd te checken of vliegreizen van en naar Frankrijk momenteel zijn toegestaan. Ook wil je bijvoorbeeld weten of een COVID-19 test verplicht is voor vertrek of dat je bij terugkeer in België in thuisquarantaine moet. Op de interactieve kaart krijg je al deze informatie. Bekijk hier de laatste coronavirus reisadvies-informatie over vliegen naar Frankrijk.

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Frankrijk?

Als je naar Frankrijk afreist, wat kun je dan verwachten qua corona-maatregelen? Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en/of afstand houden hier verplicht? Dit kun je allemaal op de interactieve kaart bekijken. Bekijk hier de laatste informatie over coronavirus-maatregelen in Frankrijk.

Wat is de gezondheidssituatie in Frankrijk?

We kunnen ons voorstellen dat je meer zou willen weten over de gezondheidssituatie in Frankrijk voordat je er op vakantie gaat. Wat is bijvoorbeeld de status van het aantal positief geteste personen per dag in Frankrijk? Dit kun je per regio op de interactieve kaart bekijken. Bekijk hier de laatste informatie over de gezondheidssituatie in Frankrijk.