Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
De Big Ben in Londen

Goedkope vliegtickets Engeland

Vluchten naar Engeland

Boek vliegtickets Engeland of vliegtickets Schotland als u op zoek bent naar kastelen, kerken, pubs en bruisende steden. Ervaar Groot-Brittanië. Op Vliegtickets.be vergelijkt u tarieven van alle maatschappijen die vliegen van Brussel of Amsterdam naar Groot-Brittanië. Kies ervoor om een ticket te boeken naar Londen, Glasgow, Edinburgh, Manchester, Newcastle of andere steden in het Verenigd Koninkrijk. Boek vandaag nog een goedkoop vliegticket Engeland.

Populaire bestemmingen in Engeland

Alle bestemmingen in Engeland

Coronavirus-reisadvies Engeland

Het coronavirus heeft op veel manieren invloed op ons leven en uiteraard ook op de mogelijkheden om te reizen. Voordat jij vliegtickets boekt naar Engeland is het eerst van belang te weten of er een positief of negatief reisadvies voor dit vakantieland geldt. Je wilt ook graag weten welke coronavirus-maatregelen er gelden en wat de gezondheidssituatie in het land is. Situaties veranderen snel dus hoe hou je dat allemaal bij? Geen zorgen! Wij geven jou hier de up-to-date informatie* die je nodig hebt over reizen, corona en veiligheid in Engeland.

*Bron: diplomatie.belgium.be is een officiële website van de Belgische overheid.

Mag ik naar Engeland vliegen i.v.m. corona?

Omdat reisadviezen snel kunnen veranderen, is het aan te raden om altijd te checken of vliegreizen van en naar Engeland momenteel zijn toegestaan. Ook wil je bijvoorbeeld weten of een COVID-19 test verplicht is voor vertrek of dat je bij terugkeer in België in thuisquarantaine moet. Bekijk hier de laatste coronavirus reisadvies-informatie over vliegen naar Engeland.

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Engeland?

Als je naar Engeland afreist, wat kun je dan verwachten qua corona-maatregelen? Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en/of afstand houden hier verplicht? Bekijk hier de laatste informatie over coronavirus-maatregelen in Portugal.

Wat is de gezondheidssituatie in Engeland?

We kunnen ons voorstellen dat je meer zou willen weten over de gezondheidssituatie in Engeland voordat je er op vakantie gaat. Wat is bijvoorbeeld de status van het aantal positief geteste personen per dag in Engeland? Bekijk hier de laatste informatie over de gezondheidssituatie in Engeland (in het Engels).

Reisinformatie

? Wat zijn de populaire luchthavens in Engeland?

Populaire luchthavens in Engeland zijn:

  • Londen Heathrow Airport
  • Londen Gatwick Airport
  • Manchester Airport
  • Londen Stansted Airport
  • Londen Luton Airport

⏳ Hoe lang is het vliegen van Brussel naar Engeland (Londen)?

De vluchttijd van Brussel naar Londen duurt 1 uur en 15 minuten.

✈ Welke airlines vliegen naar Engeland?

Enkele populaire airlines die naar Engeland vliegen zijn:

  • Level
  • Easyjet
  • Flybe
  • KLM
  • Vueling