Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Goedkope vliegtickets Wizz Air

Goedkope vliegtickets Wizz Air

Vanaf

Aanbiedingen Wizz Air logo

Vlieg met Wizzair vanaf Brussel Charleroi

Wil jij met Wizz Air comfortabel binnen Europa vliegen? Deze airline biedt lowcost-vluchten aan naar 147 bestemmingen in 44 landen. Vliegtickets boeken van Wizz Air? Bekijk de topbestemmingen en laagste tarieven. Je vindt de beste Wizz Air-vliegtickets gemakkelijk op Vliegtickets.be.

Wizz Air-topbestemmingen Europa

Vliegtickets Wizz Air

Vliegtickets.be bladert met u door het aanbod van alle vliegmaatschappijen en vergelijkt bestemmingen, service en prijzen. Wizzair mag hierbij niet ontbreken. Een Hongaarse vliegmaatschappij met Duitse technologie vliegt u graag Europa rond.

De Wizzair belevenis

Wizzair richt haar vluchten op Midden- en Oost-Europa. Vliegtickets van Wizzair laten u het luchtruim herontdekken. Service en prijs-kwaliteitverhouding staat bij deze vliegmaatschappij hoog in het vaandel. Flexibel reizen, eenvoudig boeken, gebruik van lokale luchthavens (Brussel Charleroi en Eindhoven), voor iedereen ruime leren zetels, maaltijd en drank op verzoek en tegen betaling; zo regelt u zelf de prijs en precieze invulling van uw vlucht.

Partners in veiligheid

Wizzair werkt met de technologische supervisie en ondersteuning van Lufthansa Technik. Dit garandeert veiligheid en constante kwalitatieve dienstverlening. Wizzair biedt 300 routes aan binnen Midden- en Oost-Europa. De Wizzair vloot is een jonge vloot van 45 moderne Airbussen A320. Moderne technologie draagt bij tot een lage operationele prijs.

Wizzair team

Wizzair werkt met overtuigde mensen. Aan boord en aan de grond deelt het personeel dezelfde liefde voor het vliegen. Het team gelooft in ethische normen en kenmerkt zich door een enthousiaste teamspelersmentaliteit. Innovatie en motivatie zijn twee peilers van het succesverhaal van deze vliegmaatschappij.

Goede redenen om met Wizz Air te vliegen:

  • Hongaars bedrijf gebaseerd op efficiëntie en flexibiliteit
  • Technologische ondersteuning van Lufthansa
  • Keuze uit verschillende vliegtickets naargelang uw wensen
  • Catering op wens en tegen betaling
  • Gedreven personeel met teamspirit
  • Low budget vliegtickets
  • Jonge en moderne luchtvaartmaatschappij
  • Vliegt vanaf Eindhoven
  • Service op maat