Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Goedkope vliegtickets Rome

Goedkope vliegtickets Rome

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vluchten naar Rome

Rome zien en liefst niet sterven. Vliegtickets.be brengt je met vliegtickets naar Rome tot in het hart van de Europese cultuur. Een open kunstboek, een levend museum. In de straten en op de pleinen van Rome werden legendarische oorlogen uitgevochten. Met wapengekletter, of met retoriek op de trappen van het Forum Romanum. Tegenover de fontein van de Vier Stromen van Bernini, staat het beroemde kerkje gebouwd door de architect Borromini. De twee aartsrivalen vochten hun strijd uit in graniet en marmer. Rome werd er alleen maar mooier van.

Vergelijk de beste vluchten naar Rome

Bezienswaardigheden in Rome

In Rome val je van de ene verbazing in de andere. Een muntstuk in de Trevifontein gooien, een bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek en Vaticaanstad brengen, het is geen kwestie van geloof of bijgeloof. Zowel boven als onder de straten, in de catacomben, vind je de blauwdruk van het oude Rome. Winkelen in de Via Cola di Rienzo of met een cappuccino op een terras op de Via Condetti. De talrijke fonteinen in het oude Rome verfrissen jouw wandeling en natuurlijk kan een echt Italiaans ijsje er altijd bij. Vluchten naar Rome om de allerlaatste Italiaanse mode of de symboliek van de beeldhouwwerken van Bernini met het boek van Dan Brown in de hand zelf te ontdekken: het is het boeken waard. En als jee tijdens al deze geschiedenislessen het heden vergeet, duik dan even onder in het moderne museum waar het altaar van de vrede staat, Ara Pacis. En een tip voor een lekkere lokale pizza: zoek de neon letters – ‘da francesco’. Als je jouw vliegtickets naar Rome boekt bij Vliegtickets.be sta je al met één been op het Piazza Navona.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Rome landen op Airport Leonardo Da Vinci of op de kleinere luchthaven Ciampino. Met de trein ben je in no-time tijd in het centrum. Comfortabel met de taxi reizen is ook mogelijk. Informeer even bij Vliegtickets.be waar je precies landt.

Boek jouw goedkope reis naar Rome

Zin in een espresso Lavazzo aan de voet van de Trevifontein? Bij Vliegtickets.be boek je makkelijk en goedkoop jouw vliegticket naar Rome.

Vanaf Brussel, Rotterdam en Eindhoven

De stad van zon, cultuur en historie wacht je op! Vliegen naar Rome is heerlijk snel en gemakkelijk. Je vliegt namelijk al in ongeveer twee uur vanaf Brussel naar Rome. De airlines Brussels Airlines, easyJet en Alitalia bieden dagelijks directe vluchten vanaf Brussel naar de Italiaanse hoofdstad. Ook vanuit de Nederlandse luchthavens in Eindhoven en Rotterdam vlieg je direct en goedkoop naar Rome. Vanuit Eindhoven vlieg je met Ryanair en vanuit Rotterdam met Transavia en beide routes hebben net als vanaf Schiphol een vliegtijd van ruim twee uur.

Ciampino of Fiumicino Airport

Wanneer je naar Rome vliegt, land je op Rome Ciampino Airport of Rome Fiumicino Airport. Het kleinere Ciampino Airport ligt op veertig minuten van Rome en heeft een directe busverbinding met het centrum. De meeste airlines vliegen echter op het andere vliegveld, Rome Fiumicino Airport. Dit is het grootste vliegveld van zowel Rome als Italië en heeft een directe treinverbinding met Rome.

Goedkope-vliegtickets-stedentrips-cultuur

Goedkoop naar Rome

Vanaf beide vliegvelden reis je het goedkoopst met de bus naar de stad. Helemaal zin om goedkoop te vliegen naar Rome? Bekijk dan nu onze aanbiedingen in vluchten naar Rome en boek jouw bezoek aan deze legendarische stad!

Nieuwsgierig naar een andere bestemming? Wat dacht je van...