Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Vliegen vanuit Eindhoven Airport

Voordelige vliegtickets vanuit Eindhoven Airport

Vliegen vanuit Eindhoven Airport

Op zoek naar goedkope vliegtickets vanaf Eindhoven Airport? Die vind je hier! Vliegen vanaf Eindhoven is de laatste tijd een stuk aantrekkelijker geworden. Dit komt doordat steeds meer lowcost- en vakantiemaatschappijen Eindhoven ontdekken. Het gevolg hiervan? De luchthaven groeit zowat uit zijn voegen en wordt daarom uitgebreid. Vanaf de luchthaven vlieg je rechtstreeks naar meer dan 75 Europese bestemmingen tegen zeer scherpe tarieven. De luchtvaartmaatschappijen die vanaf Eindhoven vliegen zijn bijvoorbeeld Ryanair, TUI fly België, Vueling en Transavia.

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Er wordt niet voor niets gezegd dat de beste luchthaven van Vlaanderen in Nederland ligt. Niet alleen kan je met de auto gemakkelijk richting Eindhoven rijden en je auto heel gemakkelijk parkeren. Het is ook mogelijk om vanuit België het openbaar vervoer te pakken. Vanuit een aantal steden in België is er een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Eindhoven. Vanuit daar is het nog maar 20 minuten met de bus. Daarnaast is er zelfs nog een mogelijkheid om vanuit Antwerpen en Turnhout een rechtstreekse bus te pakken. Genoeg vervoersmiddelen om je naar het vliegveld in Eindhoven te krijgen dus.

Faciliteiten op Eindhoven Airport

Houd je niet van lang wachten op het vliegveld? Geen probleem, want op Eindhoven Airport hoef je je sowieso niet te vervelen. Hoe vroeg of laat je er ook bent; je kan altijd wel ergens terecht voor ontbijt, lunch of diner. Heb jij daarnaast heel vroeg een vlucht en zie je het niet zitten om ’s nachts op pad te gaan? Slaap dan een nachtje in het Tulip Inn hotel op de luchthaven. Dit is een uitstekende mogelijkheid om op de luchthaven te overnachten. Natuurlijk zijn er ook nog winkels op het vliegveld. Zonnebrand vergeten? Geen probleem, die haal je dan gewoon nog even!

Kijk snel bij onze aanbiedingen en boek je goedkope vliegtickets vanaf Eindhoven Airport. Zien we je binnenkort met je koffers in Eindhoven?