Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Goedkope vliegtickets Brussels Airlines

Vanaf

Logo Brussels Airline

De beste Brussels Airlines vluchten

Vliegtickets Brussels Airlines

Vind en vergelijk alle maatschappijen naar uw bestemming in één overzicht. Vliegtickets.be vergelijkt vliegtickets van Brussels Airlines met andere vliegmaatschappijen en selecteert voor u de voordeligste tarieven. Vliegtickets van Brussels Airlines vindt u bij Vliegtickets.be.

Wereldwijd aanbod

Brussels Airlines is een veelzijdige vliegmaatschappij. De ruime ervaring reikt veel verder dan het jonge bestaan. Brussels Airlines groeide uit een fusie van SN Airlines en Virgin Express en dit met de expertise van het voormalige Sabena. Brussels Airlines heeft 300 dagelijkse vluchten op haar schema, naar meer dan 50 Europese en 70 wereldwijde bestemmingen. Ze staat garant voor het vervoeren van meer dan 500.000 passagiers per maand. De expertise ligt vooral bij Afrikaanse bestemmingen.

Lid van Star Alliance

Brussels Airlines is lid van Star Alliance waardoor zij een ruim aanbod heeft van vliegtickets tot naar de kleinste eindbestemmingen. Brussels Airlines zoekt steeds nieuwe uitdagingen. Zo is de vloot de laatste jaren vernieuwd op de langeafstandsvluchten en de nieuwe lounge in Zaventem is een icoon voor de servicegerichtheid naar de reiziger toe.

Reizen op maat

Brussels Airlines biedt business class aan op alle vluchten en in economy class kunt u kiezen tussen twee verschillende tarieven; B.light en B.flex. Deze service geeft u meer armslag om uw reizen op maat te plannen. Brussels Airlines is daarbij zeker een betrouwbare partner.

Goede redenen om met Brussels Airlines te vliegen:

  • Nationale maatschappij België
  • Nieuwe vluchtroute naar Washington en New York
  • B.light
  • Tarieven met en zonder ruimbagage voordeliger!
Meer weten over :Aanbiedingen