Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Vliegen vanuit Antwerp Airport

De beste vluchten van TUI vanuit Antwerp Airport

Waarom boek je vluchten vanuit Antwerp Airport?

Vluchten boeken vanuit Antwerpen? Ja, dat is gewoon mogelijk! Antwerp Airport is de luchthaven van Antwerpen en biedt vluchten aan naar 12 Europese bestemmingen. De luchthaven is vanuit heel België goed te bereiken. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Naast lijnvluchten zijn er chartervluchten, privévluchten en oefenvluchten. Er zijn twee luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden, namelijk TUI en Flybe. TUI voert de meeste vluchten uit naar Europa. Flybe vliegt alleen naar London Southend.

Vluchten vanuit Antwerp Airport

Vanuit Antwerpen vlieg jij naar verschillende bestemmingen in Europa. Er worden vluchten aangeboden naar onder andere Spanje, Engeland en Marokko. Zo vlieg jij goedkoop naar het altijd populaire Málaga, zie je de tofste musicals in Londen of ontdek je de Marokkaanse cultuur in Nador.

Doordat Luchthaven Antwerpen een kleinschalige airport is, heb je de volgende voordelen:

  • Snel inchecken
  • Stipte vertrektijden
  • Persoonlijke service
  • Korte wandelafstanden
  • Betaalbaar en makkelijk parkeren

Goedkope vluchten boek je ook vanaf:

Maak jouw reis compleet met hotels, autohuur en een parkeerplaats

Hoe bereik ik Antwerp Airport?

Het is natuurlijk fijn dat je jouw vluchten ook boekt vanaf de luchthaven van Antwerpen. Maar dan is het ook handig om te weten hoe je er moet komen. De bereikbaarheid van Antwerp Airport is vanuit België (en zelfs ook vanuit Nederland) goed. De luchthaven bevindt zich namelijk aan de rand van de hoofdstad.

Auto: rij je graag met je eigen auto richting de luchthaven? Dat kan! Vanuit Hasselt ben je in ruim één uur op het vliegveld. Dit geldt ook voor Brussel en Turnhout. Vanaf Gent en Charleroi ben je anderhalf uur onderweg. Kom je vanaf Brugge? Dan moet je toch wel twee uur rekenen voor je reis. Bij Antwerp Airport is het mogelijk om vlakbij de terminal te parkeren. Dit doe je ook nog eens tegen een voordelige prijs. Het is mogelijk om van te voren alvast te reserveren.

Trein: Antwerpen-Berchem ligt vlakbij de luchthaven van Antwerpen. Dit treinstation heeft een uitgebreid aanbod met nationale verbindingen. De bussen 51, 52 en 53 zorgen ervoor dat je binnen 10 minuten op de luchthaven staat.
Wil jij vanaf Brussel met de trein naar Antwerpen? Er rijdt een trein tussen Antwerpen en Brussel. Je staat dan in ongeveer drie kwartier op de luchthaven van Antwerpen. Plan je reis van te voren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bus: als laatste is het ook nog mogelijk om de bus te pakken. Afhankelijk vanaf de bestemming, rijden er verschillende bussen richting de luchthaven. Vanaf Rooseveltplaats (vlakbij station Antwerpen-Centraal) vertrekken verschillende bussen richting kleinere steden en dorpen in de buurt van Antwerpen. Vanuit hier rijden ook bussen naar de luchthaven.
Bij de bus is het helemaal belangrijk om van te voren goed je reis in te plannen. Koop daarom van te voren je busticket en plan hierbij direct je reis. Doe dit niet alleen vanaf het busstation, maar al vanaf je huis! Je eindstation moet in ieder geval Deurne luchthavenlei zijn. Dit station ligt 100 meter van de ingang van Antwerp Airport.

Faciliteiten Antwerp Airport

Bij de luchthaven van Antwerpen eet jij nog even snel een hapje of doe je zelfs een drankje op het dakterras (in de zomer, natuurlijk…). Bij de Fly Shop haal je nog snel een bakje koffie en als je wat langer de tijd hebt, kan je nog uitgebreid dineren bij Belair. Hier zit ook het dakterras waar je uitzicht hebt over het platform.
Er is ook een winkel te vinden nadat je hebt ingecheckt. Hier haal jij nog de laatste vakantie-items die je was vergeten. Nooit op vakantie zonder je zonnebrandcrème. Antwerp Airport heeft geen beschikking over een hotel. Gelukkig ligt het vlakbij Antwerpen. Als je wilt, kan je altijd hier verblijven voordat je naar je vakantiebestemming vliegt.