Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Indonesia, Kelingking Beach

Alle voordelige aanbiedingen van Vliegtickets.be

De beste deals vind je bij Vliegtickets.be 

En dat is écht waar. Wij delen iedere vrijdag nieuwe, nog scherpere vliegticket-aanbiedingen op deze pagina. Hoe we dit doen? Door de trends van het moment te bekijken, zelf op zoek te gaan naar de béste deals en door te kijken naar de best geboekte bestemmingen van 2018. Alles om het voor jou weer een stukje makkelijker te maken om de beste vliegtuigtickets te vergelijken.

De toerist uithangen in Europa

Zeg jij yes tegen een citytrip in Europa? Doen! Europa staat bol van de prachtige, historische bouwwerken, je loopt binnen bij de interessantste musea en ontdekt ook nog eens de mooiste stukjes natuur. Het ene moment sta jij voor het Colosseum Rome en het andere moment zit je aan de vinho verde in Lissabon.

Wil jij rondstruinen door Málaga, op zonvakantie gaan naar Tenerife of het bijzondere Marrakech in Marokko ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken de goedkoopste vliegtickets naar verschillende bestemmingen in Europa.

Ga het avontuur aan!

Voor de wereldreizigers onder ons hebben we natuurlijk ook aantrekkelijke deals. Door ver te reizen ontdek je nieuwe culturen, leer je een nieuwe taal en smul je van de heerlijkste gerechten. Maar kiezen voor een verre reis is niet altijd even makkelijk. Voor ieder continent is namelijk wel íets te noemen…

Sta jij te springen bij de gedachte om eindelijk jouw safari te maken? Dan is Afrika natuurlijk dé bestemming. Of ga jij voor een surfvakantie naar Australië of juist voor eilandhoppen in Azië? In de laatste bestemming vind je ook prachtige tempels en bijzondere culturen. Ga jij voor avontuur? Pak dan de backpack in en trek rond door Zuid-Amerika. Watervallen, grote steden én bounty-stranden. Je vindt het hier allemaal. Voor de mooiste citytrips buiten Europa vlieg je naar Noord-Amerika. Let’s hear it for New York, maar ook San Francisco en Miami. Perfect voor een citytrip én het startpunt voor jouw American road trip. Ook voor reizen buiten Europa vergelijken wij de beste aanbiedingen.