Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Goedkoop vliegen Londen

Goedkope vliegtickets Londen

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vluchten naar Londen

Vliegtickets naar Londen

Een bezoek aan Londen is een bijzondere ervaring. Een wandeling door de Britse metropool opent je wereld. De Big Ben, Covent Garden en de talloze musea gevuld met kunst en een rijke geschiedenis spreken allemaal tot de verbeelding. Over Londen zijn duizend boeken geschreven, je hebt slechts één vliegticket nodig om de sfeer van Londen te proeven. Bij Vliegtickets.be vind je niet alleen de beste prijs voor vluchten naar Londen, maar krijg je ook tips om deze Britse stad op originele en betaalbare wijze te bezoeken.

Coronavirus-reisadvies Londen

Mag je momenteel naar Londen reizen? Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Londen en wat is de gezondheidssituatie? Voordat je er op vakantie gaat kunnen we ons voorstellen dat je wilt weten wat je kan verwachten. Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en/of afstand houden verplicht? Bekijk het laatste corona-reisadvies voor Engeland waar je al deze informatie terugvindt. Zo ga jij goed geïnformeerd en voorbereid op reis naar Londen in of na coronatijd!

Bezienswaardigheden

Londen kent klassiekers zoals de Big Ben, Tower Bridge en Covent Garden. Maar deze dynamische stad heeft meer te bieden dan de klassieke top tien. Ontdek Truman Brewery aan Brick Lane waar de Londense wereldkeuken zich presenteert in geuren, kleuren en smaken. Zoek de lijst van gratis te bezoeken musea op. Neem bus 15 in plaats van de bekende toeristenbus. Als je kan aansluiten bij een Royal Free Tour, niet aarzelen. Deze tour wordt gegeven door Londenaars en vertrekt dagelijks om 11:00 uur en 13:00 uur vanuit Hyde Park Corner. Op Broadway Market proef je de hippe Londense gastronomie met zijn veggie’s en cupcake’s. Geen stad in Europa met zoveel warenhuizen en merken als Londen. Zelfs als je niet op koopjesjacht bent, ontsnap je niet aan de verwennerij van het luxueuze aanbod van deze stad!

Van en naar de luchthaven

In Londen zijn vijf luchthavens te vinden. Heathrow is de grootste, en ligt op 32 kilometer van Londen-centrum en biedt talloze en uitstekende verbindingen, zoals de Heathrow Express. Samen met Gatwick deelt Heathrow het openbare transport Dot2Dot; shuttles voor passagiers met bagage. Luton is de favoriet voor budget vluchten en ligt op 51 kilometer van Londen-centrum. Stansted ligt op 61 kilometer afstand en met de Stansted Express of Easybus ben je binnen 30 minuten in hartje Londen. London City is de luchthaven voor korte vluchten van en naar Londen, te bereiken met de bus of de metro.

Boek jouw reis naar Londen

Boek nu jouw goedkope reis naar Londen bij Vliegtickets.be en landt voor een scherpe prijs in het financiële hart van Europa. Londen is een stad die je gezien moet hebben!