Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Aanbiedingen Solden Zon

Goedkope vliegtickets Curaçao

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Curaçao

Parelwitte stranden, zon, zon en nog eens zon! Boek vliegtickets naar Curaçao en spot de bekendste bezienswaardigheden. Denk aan: Klein Curaçao, de Ostrich Farm, het landhuis Chobolobo en de Handelskade. Dit heerlijke eiland van de Nederlandse Antillen heeft het, én meer. Let’s make it fly?

De beste vluchten naar Curaçao

Alle praktische informatie voor je vakantie naar Curaçao

Bon bini op Curaçao!

Zo vind je in de hoofdstad Willemstad een charmant centrum vol cultuur, trendy winkels en smakelijke restaurants. Loop door het centrum en bewonder de kleurrijke huizen aan de Handelskade. Deze historische panden staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO en zijn het kloppende hart van Willemstad.

Op het eiland zie je veel terug van de Nederlandse, Afrikaanse en Spaanse invloeden. Curaçao is dan ook een geweldige smeltkroes van culturen. Tussen de ruim 160.000 inwoners kunnen er wel 50 verschillende nationaliteiten worden geteld. Dit zie je terug in het eten, de muziek, tradities en de verschillende talen op het eiland. De mix van culturen maken Curaçao een echt unieke bestemming.

Curaçao: de to-do’s!

Curaçao is met een lengte van 64 kilometer en een breedte van 16 kilometer het grootste eiland van de voormalig Nederlandse Antillen. Er is dan ook een hoop te doen op het eiland. Avontuur zoek je op tijdens een snorkelsessie of duiktripje. Kleurrijk koraal, fluorescerende vissen, betoverende baaien… Ontdek de magische onderwaterwereld van dit tropische paradijs! Liever op het strand? Luier op de hagelwitte stranden van Kenepa of Cas Abou en bewonder de typische turqoise zee.

Liever actief op je vakantie in Curaçao? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de overweldigende flora, fauna en vergezichten van het Christoffelpark. Hier vind je drie oude plantages uit 1662 en een museum om meer over de historie te leren. In het park spot je verder wilde dieren zoals iguanas en herten en je beklimt hier de Christoffelberg. Een stukje geschiedenis vind je in de Kunuku-huisjes en de vele indrukwekkende musea.

Let’s make it fly voor Curaçao

Weet jij al wat je gaat doen tijdens je vakantie in Curaçao? Eén ding is zeker: het wordt genieten geblazen. Kom maar door met die vitamine D!

Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, all-inclusive of last-minute; Curaçao is altijd een goed idee. Het is ook een heerlijke bestemming in de herfstvakantie. Vlieg van Brussel naar Curaçao met de luchtvaartmaatschappijen KLM of United Airlines.

Laatste update: augustus 2018

Vlieg naar Curaçao

Vliegtickets Curaçao

Kom tot rust op Curaçao

Voor een ontspannen tropische vakantie reis je naar het Caribische eiland Curaçao, dat onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden. Kom hier tot rust op het strand, beklim de weelderige 372 meter hoge Sint-Christoffelberg of ontdek de prachtige monumenten van Willemstad, zoals de Mikvé Israël-Emanuelsynagoge en Fort Amsterdam.

Vliegen naar Curaçao

Vanuit België vlieg je vanaf de luchthaven Brussel Airport naar Curaçao. Vanuit Brussel vertrekken er onder meer vluchten naar Curaçao met KLM. Deze reis duurt meestal ongeveer 12 uur. Een andere mogelijkheid is om met British Airways te vliegen naar Curaçao. Een vlucht met deze maatschappij duurt meestal iets minder dan 11 uur. Luchtvaartmaatschappijen zoals Air Canada en American Airlines vliegen met één of meerdere overstappen ook naar het eiland. Om goedkoop naar Curaçao te reizen kan je het beste flexibel zijn met je reisdata.

Vliegtickets Curaçao, Willemstad

Aangekomen in Curaçao

Eenmaal aangekomen is het ideaal om een auto te huren en zo zelf naar je accommodatie te reizen. De luchthaven ligt ten noorden van Willemstad. Met de auto rijd je in ongeveer 20 minuten naar het historische hart van de stad. Als je bij een van de mooie stranden rondom Westpunt verblijft, ben je 35 minuten onderweg naar je accommodatie.