Meest gestelde vragen

Vliegtickets Istanbul

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Istanbul reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Istanbul (Ataturk Arpt)!

Vliegtickets naar Istanbul

Een vliegticket naar Istanbul brengt u naar een magische bestemming. De enige stad op twee continenten, Europa en Azië, met als grens de grootste handelsstroom ter wereld: de Bosporus. Istanbul, ooit Constantinopel, was het epicentrum van het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. In deze stad vindt u de schatkamer van onze cultuur.

Bezienswaardigheden

Met een vlucht naar Istanbul landt u tussen Europa en Azië. Istanbul is een bijzonder mooie stad met gastronomische kraampjes, statige kerken, kathedralen, synagogen en moskeeën. Sultans, keizers en koningen lieten hun stempel na op deze atypische stad. Istanbul is de stad die nooit slaapt. Het nachtleven vindt u niet in de toeristische centra, maar in Moda en Ortakoy, Besiktas, Kadikoy en Beylerbeyi, ver weg van het toeristencircuit. Aan de Galatatoren kan u gezellig eten en wachten levendige discotheken op u. Kleuren, geuren, smaken, melodieën en wereldse uitzichten kenmerken Istanbul, het mysterie van Oost en West. De grootste overdekte markt ter wereld, de Grand Bazaar, brengt alles aan de man wat u zich kan inbeelden. U hebt zeker al gehoord van Aya Sofia, de Blauwe Moskee en het Topkapi paleis, oorden van de 1001 nachten. Rust en reflectie vindt u in de autoloze natuurgebieden op de Prinseneilanden. Een vlucht naar Istanbul is een vlucht naar het onbekende, het onbereikbare en een oneindig verhaal.

Van en naar de luchthaven

De luchthaven Sabiha Gokcen ligt aan de rand van Istanbul. Na uw vlucht naar Istanbul brengen lijnbussen u naar het centrum waar u aansluiting vindt met de metro. Het andere internationale vliegveld Ataturk is verbonden met de stad door middel van een lightrail trein. Zij brengt u naar de Europese delen van de stad. Openbare bussen brengen u naar het centrum.

Boek uw vliegtickets naar Istanbul

Boek uw vliegtickets naar Istanbul via Vliegtickets en land in één van de meest mysterieuze steden van Europa. Ruime keuze en mooie prijzen: Vliegtickets heeft wat u verwacht.

Lees verder
Verberg tekst