Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Praag reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Praag!

Vliegtickets naar Praag

Een bezoek aan Praag, de stad van de 100 torens, is een inleiding in een verhaal van elfen en magische torens met in elke toren een prinses. Praag, de kristallen stad, waar de straten feeëriek al uw zintuigen verwennen. Praag, de gouden stad, waar kastelen en paleizen u binnenleiden in het middeleeuwse decor van het verhaal zonder einde. Vliegtickets.be helpt u bij al deze magie de juiste keuze te maken tussen het aanbod van vliegtickets naar Praag.

Bezienswaardigheden

De bijnamen van deze stad zijn synoniemen voor de 1001 bezienswaardigheden. Elke wandeling in deze stad begint bij het Oude Stadsplein met zijn astronomische klok. De overheersende bouwstijl is Boheemse barok. Het Wenceslasplein, hét symbool van de Praagse Lente en de Fluwelen Revolutie, is een levendig plein. De winkelstraten en de uitgaansbuurt komen hier samen. En verder ziet u paleizen en kastelen, burchten en met goud beladen kerken. De Boheemse vorsten wisten wat kunst en cultuur was. Het Strahov Klooster is zeker een bezoek waard. Manuscripten die geschreven zijn, misschien wel voor men schrijven kon, worden hier bewaard. De Moldau loopt als een rode draad door de stad. De rivier stroomt tussen de architectuur en de monumenten die getuigen zijn van een rijk verleden en een bruisende geschiedenis. Wandel even door het Gouden Straatje, in nummer 22 woonde Franz Kafka. Praag is niet enkel bakstenen, marmer en brons. De stad was ook vruchtbare grond voor grote denkers, schrijvers en musici. De andere dimensie van Europa ontdekken begint in Praag.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Praag landen op de luchthaven Vaclav Havel. De buslijnen 119 en 100 brengen u naar het centrum. Als u kiest voor een nachtvlucht met Vliegtickets.be kunt u met bus 510 tot in het centrum rijden. Vanaf de luchthaven vertrekken uiteraard ook altijd taxi's die u snel naar de plaats van bestemming brengen.

Boek uw vliegtickets naar Praag

Vliegtickets naar Praag boeken via Vliegtickets.be is geen kafkaiaanse bedoeling. Boek nu en maak gebruik van ons ruime aanbod en profiteer van onze klantgerichte service om van uw Praagse avontuur een echt sprookje te maken.

Lees verder
Verberg tekst