Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Rome reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Rome!

Vliegtickets naar Rome

Rome zien en liefst niet sterven. Vliegtickets.be brengt je met vliegtickets naar Rome tot in het hart van de Europese cultuur. Een open kunstboek, een levend museum. In de straten en op de pleinen van Rome werden legendarische oorlogen uitgevochten. Met wapengekletter, of met retoriek op de trappen van het Forum Romanum. Tegenover de fontein van de Vier Stromen van Bernini, staat het beroemde kerkje gebouwd door de architect Borromini. De twee aartsrivalen vochten hun strijd uit in graniet en marmer. Rome werd er alleen maar mooier van.

Bezienswaardigheden

In Rome valt u van de ene verbazing in de andere. Een muntstuk in de Trevifontein gooien, een bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek en Vaticaanstad brengen, het is geen kwestie van geloof of bijgeloof. Zowel boven als onder de straten, in de catacomben, vindt u de blauwdruk van het oude Rome. Winkelen in de Via Cola di Rienzo of met een cappuccino op een terras op de Via Condetti. De talrijke fonteinen in het oude Rome verfrissen uw wandeling en natuurlijk kan een echt Italiaans ijsje er altijd bij. Vluchten naar Rome om de allerlaatste Italiaanse mode of de symboliek van de beeldhouwwerken van Bernini met het boek van Dan Brown in de hand zelf te ontdekken: het is het boeken waard. En als u tijdens al deze geschiedenislessen het heden vergeet, duik dan even onder in het moderne museum waar het altaar van de vrede staat, Ara Pacis. En een tip voor een lekkere lokale pizza: zoek de neon letters - 'da francesco'. Als u uw vliegtickets naar Rome boekt bij Vliegtickets.be staat u al met één been op het Piazza Navona.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Rome landen op Airport Leonardo Da Vinci of op de kleinere luchthaven Ciampino. Met de trein bent u in géén tijd in het centrum. Comfortabel met de taxi reizen is ook mogelijk. Reserveer deze nu. Informeer even bij Vliegtickets.be waar u precies landt.

Boek uw vliegtickets naar Rome

Zin in een espresso Lavazzo aan de voet van de Trevifontein? Bij Vliegtickets.be boekt u makkelijk en goedkoop uw vliegticket naar Rome.

Lees verder
Verberg tekst