Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Malaga reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Malaga!

Vliegtickets naar Malaga

Vliegtickets naar Malaga landen in een stad die meer is dan een luchthaven alleen. Elke toerist die naar de Costa del Sol reist landt op Aeropuerto de Malaga, verlaat de stad zo vlug mogelijk en zoekt de mooie stranden van Fuengirola of Marbella op. Vliegtickets.be ontdekt voor u deze Andalusische stad. Eén van de oudste steden van Europa, gesticht door de Romeinen, overheerst door de Visigoten en gebouwd door de Moren. Heeft u de Malaga al eens op deze manier bekeken?

Bezienswaardigheden

Het Romeins amfitheater uit de 3de eeuw, de Moorse ruïnes uit de Middeleeuwen, een rijzige kathedraal uit de 16de eeuw; Malaga is niet zo maar een Spaanse stad. Er is veel meer te zien dan de autosnelwegen van en naar de luchthaven. Malaga is een belevenis, Malaga ontdekt u door te kuieren op de promenade met haar wuivende palmbomen. Op weg naar de Mirador de Malaga loopt u tussen de bloeiende citrusbomen. Bij Vliegtickets.be kunt u het hele jaar door vluchten naar Malaga boeken. Winter en zomer is het aangenaam vertoeven dankzij het microklimaat. Naast de historische rijkdom is Malaga ook een trendy en moderne stad. Een wandeling in de autovrije Calle Marqués de Larios maakt dat al snel duidelijk. 's Avonds komen de Malagueños tot leven rond de monumentale fontein op de Plaza de Constitución. Vanaf de kathedraal van Malaga begint uw tapastocht. Andalusië zou Andalusië niet zijn zonder Flamenco. Deze stad trakteert u dan ook graag op een authentieke show. Picasso is hier geboren. Zijn belangrijkste werken kunt u in het Picasso Museum bewonderen. Als grootste haven van Spanje weet Malaga wat toerisme is. Vliegtickets naar Malaga kunt u dan ook makkelijk vinden op Vliegtickets.be.

Van en naar de luchthaven

Uw vlucht komt aan op luchthaven Aeropuerto de Malaga. De luchthaven ligt dichtbij het centrum van de stad. Bus C19 brengt u naar het centrum. Vliegtickets.be raadt u aan om in de inkomhal tickets te kopen voor het openbaar vervoer. Of Reserveer nu alvast uw taxi en laat u voor de deur afzetten.

Boek uw vliegtickets naar Malaga

Ontdek wat er achter de luchthaven van de Costa del Sol ligt met Vliegtickets.be en boek nu uw vluchten naar Malaga. Kies uit het ruime aanbod en vergelijk prijs en kwaliteit.

Lees verder
Verberg tekst