Meest gestelde vragen

Vliegtickets Alicante

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Alicante reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Alicante!

Goedkope vliegtickets Alicante

Met uw goedkope vliegtickets Alicante staat u garant voor een strand en city vakantie in één. Vliegtickets.be biedt een brede waaier aan vluchten naar Alicante aan. Verschillende beschavingen kwamen voorbij aan deze gezellige Spaanse stad en lieten hun visitekaartje achter. Alicante is meer dan zee en strand. Het biedt u de kunst aan om zonnig van het leven te genieten met uw vliegtickets Alicante.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Alicante

Uw vliegtickets Alicante brengen u naar de heerlijke Middellandse zee. Alicante staat bekend om zijn toerisme en gastvrijheid. De architectuur wordt gedragen door de verschillende culturen die er heersten. Bewonder het allemaal tijdens uw vliegvakantie Alicante. De Romeinen, de Moren, het Koningshuis van Aragon, allen bouwden ze hun legaat voor het nageslacht in pracht en praal. Van de lente tot diep in de herfst zijn er verschillende culturele evenementen en een waaier aan musea en festivals kleuren er uw verblijf. Na een culturele tour in de binnenstad kunt u kuieren of zonnen op het strand om zo het ultieme vakantiegevoel te krijgen. De skykline van de stad wordt beheerst door het Castillo de Santa Barbara, op de berg Benacantil. De haven met zijn internationale allure nodigt u uit om de gastronomie te proeven met  uw vliegtickets Alicante. De lanen met de tropische palmen etaleren de nieuwste Spaanse modecollectie. Geniet van dit shopplezier tijdens uw vliegvakantie Alicante die u vindt op de Rambla Mendez Nuñez. Elegante pubs en restaurants liggen verspreid in het moderne centrum, langs de Explanada España en Avenida X Alfonso el Sabio. Rond de kathedraal vindt u de authentieke bars waar de echte Spanjaard zijn tapas eet. De bergen die Alicante insluiten zorgen voor een microklimaat met heerlijk weer heel het jaar door. Dit maakt een vliegvakantie Alicante één van de geliefde vakantiebestemmingen

Van en naar de luchthaven

Met uw goedkope vliegtickets Alicante landt u op de internationale luchthaven Alicante die op 12 kilometer van Alicante ligt. Na uw vlucht naar Alicante brengt het openbaar vervoer, de SuBus buslijn C-6, u probleemloos tot in het centrum in 30 minuten. Of reserveer uw taxi vooraf en laat u voor de deur afzetten zodat u uw vliegvakantie Alicante gelijk kunt beginnen Vliegtickets Alicante vergelijken en boeken met Vliegtickets.be Boek nu een vlucht naar de Costa Blanca en laat Alicante niet links liggen. Een city en strandvakantie in één. Bij Vliegtickets.be zijn we expert in vliegtickets vergelijken zodat wij voor u de juiste vlucht naar Alicante vinden om er eens helemaal tussen uit te zijn,onder andere vliegtickets Jetairfly en goedkope vliegtickets Ryanair. Pak uw kans en boek uw vliegvakantie Alicante met Vliegtickets.be.

Lees verder
Verberg tekst