Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Berlijn reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Berlijn!

Vliegtickets naar Berlijn

Berlijn is de grootste stad van Duitsland: prestigieus en grandioos, een ware droom voor toeristen. Jaren verdeeld in Oost en West, nu verenigd met elk hun eigen identiteit. Vliegtickets.be brengt u met een vliegticket naar Berlijn, naar het belangrijk financieel en technologisch centrum van Duitsland. De belangrijkste evenementen zijn het Filmfestival, de Love Parade en het Internationaal literair festival. Cultuur wordt hier met een internationale swung herschreven.

Bezienswaardigheden

Met uw vluchten naar Berlijn vindt u een stad met de perfecte symbiose tussen kunst en economie. Deze stad vormde zich om tot een groot industrieel centrum in het midden van een kunsttempel. In de wijken Mitte en Prenzlauer Berg vindt u kunstgalerijen met internationale faam. Op het eiland tussen de rivieren Spree en Kupfergraben buit het Pergamon Museum en Bode Museum een archeologische site uit. Verder vindt u in geen enkele stad zoveel kwaliteitsmusea. Berlijn heeft drie opera's, 150 theaters, 300 galerijen en 250 publieke bibliotheken, naast cinemazalen, cabarets en musicals. Kunst vormt in Berlijn de innerlijke skyline. Het hele jaar door kunt u genieten van deze levendige stad. Het carnaval is hier niet in februari, maar rond Pinksteren is er het 'Karneval der Kulturen'. Eén van de belangrijkste evenementen is de techno 'Love Parade', gedragen door de grootste DJ's der aarde. Naast al dit cultureel vertier is er ook nog natuur met de Berlijnse Zoo als ecologische voltreffer. Kennedy had gelijk toen hij zei: 'Ich binn ein Berliner'. Na uw bezoek aan deze stad, denkt u er ook zo over.

Van en naar de luchthaven

Met een vliegticket Berlijn landt u op de luchthaven Tegel op 8 km van het centrum of op Schönefeld op 18 km. Deze twee luchthavens zullen sluiten als het grote moderne Brandenburg Internationaal Vliegveld Berlijn af is (2014). Er is een directe busverbinding tussen Tegel en Schönefeld met het centrum van Berlijn.

Boek uw vliegtickets naar Berlijn

Boek bij Vliegtickets.be uw vliegtickets naar Berlijn, een stad die gastvrijheid opnieuw heeft uitgevonden. Oost en West vonden elkaar opnieuw, elk met hun eigen persoonlijkheid. Eën boeking, één vlucht, wel honderd mogelijkheden.

Lees verder
Verberg tekst