Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Londen reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Londen!

Vliegtickets naar Londen

Een bezoek aan Londen is een bijzondere ervaring. Een wandeling door de Britse metropool opent uw wereld. De Big Ben, Covent Garden en de talloze musea gevuld met kunst en een rijke geschiedenis spreken allemaal tot de verbeelding. Over Londen zijn duizend boeken geschreven, u hebt slechts één vliegticket nodig om de sfeer van Londen te proeven. Bij Vliegtickets vindt u niet alleen de beste prijs voor vluchten naar Londen, maar krijgt u ook tips om deze Britse stad op originele en betaalbare wijze te bezoeken.

Bezienswaardigheden

Londen kent klassiekers zoals de Big Ben, Tower Bridge en Covent Garden. Maar deze dynamische stad heeft meer te bieden dan de klassieke top tien. Ontdek Truman Brewery aan Brick Lane waar de Londense wereldkeuken zich presenteert in geuren, kleuren en smaken. Zoek de lijst van gratis te bezoeken musea op. Neem bus 15 in plaats van de bekende toeristenbus. Als u kan aansluiten bij een Royal Free Tour, niet aarzelen. Deze tour wordt gegeven door Londenaars en vertrekt dagelijks om 11:00 uur en 13:00 uur vanuit Hyde Park Corner. Op Broadway Market proeft u de hippe Londense gastronomie met zijn veggie's en cupcake's. Geen stad in Europa met zoveel warenhuizen en merken als Londen. Zelfs als u niet op koopjesjacht bent, ontsnapt u niet aan de verwennerij van het luxueuze aanbod van deze stad!

Van en naar de luchthaven

In Londen zijn vijf luchthavens te vinden. Heathrow is de grootste, en ligt op 32 kilometer van Londen centrum en biedt talloze en uitstekende verbindingen, zoals de Heathrow Express. Samen met Gatwick deelt Heathrow het openbare transport Dot2Dot; shuttles voor passagiers met bagage. Luton is de favoriet voor budget vluchten en ligt op 51 kilometer van Londen centrum. Stansted ligt op 61 kilometer afstand en met de Stansted Express of Easybus bent u binnen 30 minuten in hartje Londen. London City is de luchthaven voor korte vluchten van en naar Londen, te bereiken met de bus of de metro.

Boek uw vliegtickets naar Londen

Boek nu uw vliegtickets naar Londen bij Vliegtickets en landt voor een scherpe prijs in het financiële hart van Europa. Londen is een stad die u gezien moet hebben!

Lees verder
Verberg tekst