Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Reisklassen TUI fly Belgium

TUI fly Belgium logo

Reisklassen bij TUI fly Belgium

Als je bij TUI fly Belgium vliegtickets boekt, heb je bij korte-afstandsvluchten één reisklasse. Iedereen neemt plaats in de Economy-cabine. Het is nog wel mogelijk om in een ander tarief te vliegen. Namelijk: Fly Deluxe. Heb je een langeafstandsvlucht? Dan is het mogelijk om Premium Club te boeken.

Fly Deluxe

Wil jij graag reizen zonder zorgen en met alle persoonlijke service? Boek dan Fly Deluxe. Op Brussel Airport word je geholpen aan een aparte incheckbalie én je hebt toegang tot de Fast Lane. Daarnaast geniet je van een heerlijke champagne als welkomstdrankje, neem je 25 kg aan ruimbagage mee en neem je plaats in het voorste gedeelte van het vliegtuig.

Premium Club

Heb jij een langeafstandsvlucht uitgevoerd door een Boeing 767 of de Dreamliner? Dan kan je ook nog kiezen voor Premium Club. Je neemt plaats in een aparte cabine, hebt meer ruimte om je benen te strekken, krijgt een reispakket en kijkt de laatste films. Voordat jij het weet, heb je de eindbestemming bereikt!

Kosten

Jij reserveert tegen betaling je favoriete stoel vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek. Wanneer je 48 uur van te voren incheckt, is het mogelijk om gratis een stoel te kiezen.