Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Inchecken bij TUI fly Belgium

TUI fly Belgium logo

Inchecken bij TUI fly Belgium

Je vliegtickets zijn eindelijk binnen en het wordt tijd om in te checken. Dit hoeft niet per se meer op het vliegveld, maar kan gewoon online. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om op de luchthaven in te checken.

(Online) inchecken bij TUI fly Belgium

Bij TUI fly is het mogelijk om zelf te kiezen hoe je wilt inchecken. Online inchecken is verreweg de makkelijkste, snelste en eenvoudigste keuze. Je ontvangt direct bij het online inchecken je boardingpass. Op de luchthaven geef jij alleen nog je ruimbagage af. Alleen handbagage bij je? Dan loop je zo door!

Je kan ook gebruikmaken van de selfservice-kiosks op het vliegveld om in te checken. Als je liever persoonlijk wordt geholpen, dan ben je altijd welkom bij de incheckbalies.

Moet je nog bagage inleveren, nadat je hebt ingecheckt bij de selfservice-kiosk? Geen probleem. Je bagage drop je dan bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden TUI fly

Online inchecken Met stoelreservering: direct online inchecken
Zonder stoelreservering: 24 uur voor vertrek
Check-in balies  3 uur voor vertrek geopend
Instaptijd  60 minuten voor vertrek

 

Het advies geldt in het algemeen om ruim op tijd aan te komen op de luchthaven. Veiligheids- en paspoortcontroles duren soms langer dan verwacht. Vooral in vakantieperiodes moet je hier rekening mee houden. Het laatste wat je wilt, is je vlucht missen!