Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Goedkope vliegtickets Seattle

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Seattle

Space Needle, the Museum of Flight, Chihuly Garden and Glass, Pike Place Market; het is maar een kleine opsomming van bezienswaardigheden die je bezoekt als je in Seattle bent. Als je vliegtickets naar Seattle boekt, weet je dus zeker dat je na 10 uur vliegen op een bestemming aankomt waar je je niet gaat vervelen!

Vliegen naar Seattle

Vlieg vanaf Brussel naar Seattle en je weet zeker dat je vlucht al relaxed begint. Brussel Airport is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ook als je met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Op Brussel Airport zijn allerlei eet- en shopgelegenheden, waardoor je je prima vermaakt tot je vlucht gaat. Eenmaal in Seattle aangekomen bevindt je je op een heel ander continent en dat merk je direct omdat er Engels gesproken wordt. In en rond deze welvarende stad zijn allerlei grote bedrijven gevestigd, waaronder de fabrieken van Boeing. Eén van deze fabrieken, the Boeing Everett Factory, geef rondleidingen voor belangstellenden en daarnaast is het ook de moeite waarde om de volgende bezienswaardigheden te bezoeken:

  • The museum of Flight. Dit museum ligt vlakbij het internationale vliegveld van Seattle, King County International Airport. Je bekijkt daar de grootste lucht- en ruimtecollecties van de VS.
  • Space Needle! Deze hotspot van Seattle is op elke afbeelding van Seattle zichtbaar en is alleen daarom al een bezienswaardigheid die je bezocht móet hebben. Het uitzicht vanaf boven is spectaculair!
  • Chihuly Garden and Glass. Dit museum heeft een prachtige tentoonstelling met geblazen glaskunst gemaakt door kunstenaar Dale Chihuly. Tip: met een combinatieticket voor Space Needle en Chihuly Garden and Glass kun je flink besparen.

Vluchten naar Seattle

Er vliegen het hele jaar door verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Seattle. Denk bijvoorbeeld aan: Lufthansa, Austrian airlines, Swiss, KLM, Air France, Delta Air Lines en Air Canada. Al deze vliegmaatschappijen hanteren diverse prijzen, waardoor het zeker de moeite waard is om via vliegtickets.be prijzen met elkaar te vergelijken. Een reis naar Seattle is een onvergetelijke ervaring, maar ondanks alle geweldige avonturen die je in deze grote stad gaat beleven, komt er een moment dat je weer terug moet naar België. Het is daarom verstandig om meteen een retour Seattle te boeken, zodat je in Seattle geen tijd hoeft te spenderen aan het boeken van een vliegticket naar België.

Goedkoop naar Seattle vliegen

Wil je zo goedkoop mogelijk naar Seattle vliegen? Dan is de kans groot dat je vliegt met luchtvaartmaatschappij United Airlines. Via de volgende link kun je alle vliegtickets van deze luchtvaartmaatschappij met elkaar vergelijken. Vul in op welke datum je wil vliegen en je krijgt direct een mooie Seattle aanbieding te zien. Twijfel je nog of je Seattle of een andere Amerikaanse stad gaat bezoeken? Bekijk dan ook alle andere populaire vakantiebestemmingen in de Verenigde Staten, en laat jezelf inspireren!