Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Birmingham reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Birmingham!

Vliegtickets naar Birmingham

Een vlucht naar Birmingham is een city trip zoals alleen een echte metropool u bieden kan. Langs een net van kanaaltjes, een sobere urbanisatie en de typische Engelse straten ontdekt u het postindustriële Engeland. Deze stad geeft haar schoonheid niet zomaar prijs, maar kent vele verborgen schatten. Actieve toeristen komen hier meer dan goed aan hun trekken. Vliegtickets naar Birmingham is een wild card naar avontuur!

Bezienswaardigheden

Start een dagje Birmingham in New Street, waar u naast de Bullring één van de oudste kerken van de stad ziet. Over Park Street loopt u de wijk binnen die al eeuwenlang het handelscentrum van de stad is en steeds weer creatieve manieren vindt om zich te herbronnen. In de arbeidershuisjes vestigden zich trendy boetieks. Onder het wakend oog van Queen Victoria op Victoria Square opent uw hart zich helemaal voor Birmingham. Mensen van verschillende pluimage vinden hun weg naar dit open plein. Rechts staat de Birmingham Town Hall en links het Romeinse forum. Zoek op uw stadsplan de Gas Street, waar u langs kanalen een mooie wandelweg vindt. De vlooienmarkt op zaterdag in de bekende Custard Factory kunt u goed combineren met een bezoek aan de oudste Birmingham pub, The Old Crown. Sluit een geslaagde vlucht naar Birmingham af met een bevroren wodka in de Poolse Club tussen historisch ijzerwerk en bruggen uit een ver industrieel verleden. Laat u inspireren door Birmingham!

Van en naar de luchthaven

De luchthaven van Birmingham ligt op ongeveer 13 kilometer van het stadscentrum. Aan terminal 1 en 2 vertrekken bussen die u in een half uur naar het centrum brengen. De trein is het snelst. Vanaf de luchthaven neemt u eerst de Air Rail Link die om de twee minuten naar het treinstation rijdt. Vanaf hier vertrekken vervolgens treinen naar het centrum. Een ander snelle, maar duurdere optie is de taxi.

Boek uw vliegtickets naar Birmingham

Boek uw vliegtickets naar Birmingham en bezoek een verrassend deel van Engeland. Een vlucht naar Birmingham is een uitgelezen kans om uw grenzen te verleggen.

Lees verder
Verberg tekst