Meest gestelde vragen

Vliegtickets Valencia

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Valencia reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Valencia!

Vliegtickets naar Valencia

Uw vliegticket naar Valencia brengt u naar het zonnige Spanje. Vanuit het vliegtuig wordt u al verwend met een zicht op de bergen rond de stad. Valencia, de stad die nooit slaapt, laat u de klok rond genieten. Het centrale park in de droge bedding van de Rio Turia loopt als een rode draad door deze levendige stad. Geniet ook van een overheerlijke paella, want dit typisch Spaanse gerecht is hier geboren. Spanje ervaren in Valencia begint bij uw boeking met Vliegtickets!

Bezienswaardigheden

Wat meteen in het oog springt is de futuristische Stad van Kunst en Wetenschap waar u onder andere een theater en aquarium vindt. Het oudste gedeelte van Valencia is gebouwd door de Romeinen, de Moren en vervolgens de Spaanse koningen. De kathedraal van Valencia was ooit de grootste moskee van het continent. De statige stadspoorten bewijzen dat de stadswal deze stad beheerste als een veilige burcht. Het Maagdenplein brengt u bij gezellige tapasbars. In de droge rivierbedding van Rio Turia wandelt u door een modern stadspark. Een wandeling op het strand mag u zeker niet overslaan en zondag is een bezoek aan de vlooienmarkt in de Mercado Central, de grootste Europese overdekte markt, bijna een must. Zorg dat u 's avonds nog energie genoeg hebt voor een romantische wandeling in het idyllisch verlichte Valencia dat u bekoort van de eerste tot de laatste minuut van uw bezoek.

Van en naar de luchthaven

Met uw vliegticket Valencia landt u op de internationale luchthaven van Valencia, ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum verwijderd. De metro is snel en makkelijk en brengt u naar het station Estacio Nord in het centrum van Valencia. Een andere optie is buslijn 150 waarmee u binnen een half uurtje in hartje Valencia staat. Uiteraard staan er ook altijd taxi's voor u klaar. Boek uw vliegtickets naar Valencia

Boek nu bij Vliegtickets uw vliegtickets naar Valencia. Uit het brede aanbod kiest u snel en veilig een vlucht voor een eerlijke prijs zodat u in deze wonderlijke Spaanse stad dubbel kan genieten van zon, cultuur en een heerlijke keuken!

Lees verder
Verberg tekst