Meest gestelde vragen

vliegtickets naar Sevilla

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Sevilla reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Sevilla!

Goedkope vliegtickets Sevilla

Met uw goedkope vliegtickets Sevilla reist u af naar de stad van de flamenco! Sevilla is een prachtige stad in het zuiden van Spanje en heeft veel te bieden voor een vliegvakantie vol cultuur en kunst. Verder is de stad belangrijk op politiek en economisch gebied. Sevilla heeft een belangrijk historisch centrum, met onder andere de Kathedraal van Sevilla, het Alcazar en de Torre del Oro. Bekijk het allemaal met uw goedkope vliegtickets Sevilla. De architectuur toont een duidelijke invloed van de overheersing door de Moren. Sevilla heeft een aangenaam klimaat, maar omdat het er in de zomer erg warm kan worden is het aanbevolen om uw bezoek te plannen in het voor- of najaar. Wilt u zelf ook een vakantie plannen naar dit openluchtmuseum in Spanje? Bekijk dan hier de goedkope vliegtickets Sevilla van Vliegtickets.be.  

Van en naar de luchthaven


Met uw goedkope vliegtickets Sevilla landt u op De luchthaven San Pablo, 9 kilometer ten oosten van Sevilla. Vanaf het vliegveld kunt u d bus van Tussam naar Sevilla pakken. De buslijn heet EA Especial Aeropuerto en vertrekt 2 a 3 keer per uur in de stad en bij het vliegveld. Binnen 35 minuten bent u al in het centrum en kan uw vliegvakantie Sevilla echt beginnen. Tevens zijn er mogelijkheden voor het huren van een auto. Zo kunt u met uw goedkope vliegtickets Sevilla ook nog eens de mooie omgeving makkelijk bewonderen om de stad heen. Een duurdere optie is een taxirit naar de stad.

Vliegtickets Sevilla vergelijken en boeken met Vliegtickets.be

Boek nu bij Vliegtickets.be uw vliegtickets Sevilla. U kunt hier uw ultieme Spaanse droomvakantie beleven, het is één van de heerlijkste vakantiebestemmingen. Wilt u goedkoop reizen? Profiteer dan nu van de vliegvakanties van Vliegtickets.be. Wij vergelijken vliegtickets, zoals vliegtickets Ryanair of vliegtickets Vueling, zodat wij u de beste prijsgarantie kunnen bieden voor uw goedkope vliegtickets Sevilla.

Lees verder
Verberg tekst