Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Lissabon reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Lissabon!

Vliegtickets naar Lissabon

De hoofdstad van Portugal, een verborgen juweel van Europa. In de smalle steegjes van de wijk Alfama rijdt een trammetje en ontdekt u het hart van deze warme stad. Uit de bruine cafés beneden aan de kust hoort u flarden Fado muziek en ruikt u de geur van vers brood en koffie. Via uw vliegticket naar Lissabon ziet u de zonsopgang op het laatste stukje vasteland aan het einde van Europa. Daar waar ontdekkingsreizigers de wijde wereld introkken, ligt de stad die Vliegtickets.be voor u in petto heeft, zonder franjes maar wel in stijl.

Bezienswaardigheden

Lissabon, een bruisende stad met een rijk verleden. Naast het oude historische centrum is er ook een hip en trendy Lissabon. Een goed overzicht van de bezienswaardigheden beleeft u in een 'hop on - hop off' bus. Het gele trammetje in het oude centrum Alfama geeft u een historisch overzicht en prachtige uitzichten. Vliegtickets.be biedt u met zijn vluchten naar Lissabon een romantische reis aan op het ritme van de Fado. Zelfs een korte trip maakt deze stad onvergetelijk. Het uitzicht vanop de Torre de Belem, de Portugese tegelkunst, in het Museo Nacional do Azulejo, de middeleeuwse straatjes in Alfama, monumenten van het gastvrije en wereldse Lissabon. De nieuwsgierigheid van de ontdekkingsreizigers uit lang vervlogen tijden staat in schril contrast met de dictatuur van de jaren '70. De Ponte de 25 de Abril, een moderne ijzeren brug, staat symbool voor het verwerpen van dit militaire regime. Ook de Wereldtentoonstelling van 1998 heeft haar sporen nagelaten. Zet een bezoek aan het Parque das Nações met het grootste aquarium van Europa, alvast op uw to-do lijstje.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Lissabon komen aan op de luchthaven da Portela, op 7 km van het centrum van de stad. Met de rode metrolijn of met bus 744 geraakt u snel op verschillende plaatsen in het centrum. Handig met bagage is de Aerobus, een shuttle tussen de luchthaven en het centrum. Met de toeristenkaart Lisboa Card is het openbaar vervoer gratis. Nog meer gemak? Reserveer dan nu uw taxi.

Boek uw vliegtickets naar Lissabon

Vliegtickets boeken naar Lissabon is als Vasco da Gama de wereld ontdekken. Boek via Vliegtickets.be om Lissabon op een onvergetelijke manier te bezoeken.

Lees verder
Verberg tekst