Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Dublin reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Dublin!

Vliegtickets naar Dublin

Een vliegticket naar Dublin brengt u naar het land van de Guinness en de Ierse gezelligheid. Vliegtickets geeft u een ruime keuze in vliegtickets om deze Ierse stad te ontdekken. Ooit gesticht als eerste nederzetting van de Vikingen buiten hun thuisland, later een handelskruispunt van de Kelten en nu de thuishaven van grote bedrijven als Google. Dublin is een charmante en hippe wereldstad, liggend aan een prachtige baai. Na een stadswandeling kunt u aan het eind van de dag heerlijk uitwaaien aan zee. Zoek tussen de vluchten naar Dublin en boek meteen uw ticket!

Bezienswaardigheden

Het Tempel Bar district is een levendige uitgaansbuurt. De leuze boven de brouwerij St. James Gate liegt er niet om: "Er zit een gedicht in elke pint Guinness". Geen betere pubs dan een Dublin pub wordt vaak gezegd. Boek nu uw vluchten naar Dublin en neem de proef op de som. Het centrum wordt gekleurd door het moderne Millennium Monument en het Dublin Castle, oud en nieuw verrassend hand in hand. Als jonge en dynamische stad biedt Dublin meer dan genoeg winkels. Op de Cow's Lane Market vindt u typisch Iers design terug. Trollen en dwergen komen tot leven in deze Ierse stad, in het Phoenix Park komt u ze wellicht tegen. Dit park was bedoeld als jachtpark voor herten en fazanten, maar werd in 1747 al opengesteld voor het publiek. Geniet ook van de prachtige stranden van Dublin Bay aan de monding van de Liffey en de Dodder. De kades aan deze twee rivieren zijn een culturele attractie en bieden leuke eetgelegenheden om na uw stadswandeling heerlijk te eten.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Dublin landen op de internationale luchthaven van Dublin. Een voordelige optie om in het centrum te komen is met de AirCoach, die naar alle centrale plekken in de stad rijdt. Ook zijn er gewone stadsbussen die tussen luchthaven en centrum pendelen. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen.

Boek uw vliegtickets naar Dublin

Boek nu uw vliegtickets met Vliegtickets naar Dublin, de stad bekend om haar Guinness en gezellige straatleven. Vliegtickets heeft de meest voordelige opties voor u geselecteerd!

Lees verder
Verberg tekst