Meest gestelde vragen

Vliegtickets Johannesburg

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Johannesburg reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Johannesburg!

Vliegtickets naar Johannesburg

Johannesburg, Jo'burg in de volksmond, is een verrassende bestemming met vele gezichten. Het is het centrum van de goud- en diamantindustrie van Zuid-Afrika, maar ook een stad met een zeer omstreden geschiedenis waar nu nog de sporen van terug te vinden zijn. Johannesburg is een stad met een randje, waar u goed georganiseerd naar toe moet gaan, maar met interessante bezienswaardigheden om te ontdekken. Vliegtickets zet voor u de meest voordelige vliegtickets naar Johannesburg op een rijtje.

Bezienswaardigheden

Een verblijf in Johannesburg begint met een bezoek aan het Apartheid Museum en het Museum van Nelson Mandela voor belangrijke en aangrijpende informatie over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis. Goud en diamanten zijn in Johannesburg nooit ver weg, dat bewijst een bezoek aan het pretpark Gold Reef City waar u kunt zien hoe goud wordt gespoten. In Sterkfontein, ten noordwesten van Johannesburg, werd het oudste humane skelet opgegraven. Deze bijzondere plek is door UNESCO erkend als de wieg van de mensheid. Een stop aan het Carlton Center is de moeite waard, vanaf de 50ste verdieping kunt u prachtig de stad overkijken. Geen bezoek aan Johannesburg zonder een tour door één van de tientallen natuurreservaten in de nabije omgeving. Johannesburg is één van de weinige citytrips die u de mogelijkheid biedt een cheeta, leeuw of neushoorn in levende lijve te zien. Een vliegticket naar Johannesburg betekent op ontdekkingstocht door een stad met een indrukwekkende cultuur en in de nabije omgeving prachtige natuur!

Van en naar de luchthaven

Voor uw bezoek aan Johannesburg biedt Vliegtickets een uitgebreide keuze aan vluchten. U landt op de internationale luchthaven Tambo op 25 kilometer van het centrum. Bij aankomst kunt u de bus of de trein nemen naar het centrum. Verschillende minibusjes en de stadslijnen van Rea Vaya vertrekken vanaf de internationale terminal. Tussen terminal A en B vindt u het station van de nieuwe treinverbinding naar Pretoria en Sandton. Ook staan er taxi's voor u klaar.

Boek uw vliegtickets naar Sofia

Kies nu uw vliegtickets naar het prachtige Sofia uit het ruime assortiment van Vliegtickets. Wij zetten voor u de meeste voordelige opties op een rijtje!

Lees verder
Verberg tekst