Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Goedkope vliegtickets Nederland

Vluchten naar Nederland

Zoek je vliegtickets Nederland, wil je vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven? Dat kan via Vliegtickets.be, want wij tonen niet alleen tickets met vertrek vanaf Brussel. Je kunt namelijk ook zoeken op vliegtickets vanaf Amsterdam of een van de andere Nederlandse luchthavens. Boek jouw vliegticket Nederland en geniet van extra voordelige tarieven.

Populaire bestemmingen in Nederland

Alle bestemmingen in Nederland

Coronavirus-reisadvies Nederland

Het coronavirus heeft op veel manieren invloed op ons leven en uiteraard ook op de mogelijkheden om te reizen. Voordat jij vliegtickets boekt naar Nederland is het eerst van belang te weten of er een positief of negatief reisadvies voor dit vakantieland geldt. Je wilt ook graag weten welke coronavirus-maatregelen er gelden en wat de gezondheidssituatie in het land is. Situaties veranderen snel dus hoe hou je dat allemaal bij? Geen zorgen! Wij geven jou hier via een interactieve kaart van Europa de up-to-date informatie* die je nodig hebt over reizen, corona en veiligheid in Nederland.

*Bron: reopen.europa.eu is een officiële website van de Europese Unie. De interactieve kaart per land is gebaseerd op data van ‘European Centre for Disease Prevention and Control’ (ECDC). De informatie wordt regelmatig bijgewerkt en is beschikbaar in 24 talen.

Mag ik naar Nederland vliegen i.v.m. corona?

Omdat reisadviezen snel kunnen veranderen, is het aan te raden om altijd te checken of vliegreizen van en naar Nederland momenteel zijn toegestaan. Ook wil je bijvoorbeeld weten of een COVID-19 test verplicht is voor vertrek of dat je bij terugkeer in België in thuisquarantaine moet. Op de interactieve kaart krijg je al deze informatie. Bekijk hier de laatste coronavirus reisadvies-informatie over vliegen naar Nederland.

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Nederland?

Als je naar Nederland afreist, wat kun je dan verwachten qua corona-maatregelen? Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en/of afstand houden hier verplicht? Dit kun je allemaal op de interactieve kaart bekijken. Bekijk hier de laatste informatie over coronavirus-maatregelen in Nederland.

Wat is de gezondheidssituatie in Nederland?

We kunnen ons voorstellen dat je meer zou willen weten over de gezondheidssituatie in Nederland voordat je er op vakantie gaat. Wat is bijvoorbeeld de status van het aantal positief geteste personen per dag in Nederland? Dit kun je per regio op de interactieve kaart bekijken. Bekijk hier de laatste informatie over de gezondheidssituatie in Nederland.