Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Geneve reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Geneve!

Goedkope vliegtickets Genève

Uw goedkope vliegtickets Genève brengen u naar het financiële hart van Europa, van de wereld. De levensgrote Rolex tikt hier zoals het in Zwitserland altijd tikt, klokvast. Genève is niet alleen geld en luxe; het zal u verrassen door zijn eigen historisch verhaal en de geschiedenis van vrede en mensenrechten. Vliegtickets.be is uw beste raadgever bij het zoeken van vlucht naar Genève met de juiste service en een correcte prijs. Uw goedkope vliegtickets Genève zullen u een heerlijk ontspannen en luxueuze vakantie bezorgen.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Genève

In Genève is het verkeer aan banden gelegd, het openbaar vervoer is makkelijk te ontrafelen en de natuur rond het Meer van Genève nodigt uit tot een fikse wandeling. Met uw goedkope vliegtickets Genève vliegt u naar de hoofdstad van Zwitserland die niet alleen beroemd is om zijn banken en financiële centra, maar ook voor zijn kerkelijke geschiedenis en de vrede. Tijdens uw vakantie Genève kunt u een heerlijke en interessante stadswandeling maken. In het historische centrum vinden we het verhaal van het Calvinisme. Over de brug over het Meer van Genève opent het hoofdstuk van de bescherming van de rechten van de mens, de hoofdzetel van de Verenigde Naties is een imposant plein omringt met verschillende VN organisatiezetels. De wandeling terug naar het meer loopt door het arboretum en langs het openluchtmuseum op de oevers van het meer. Gezellige boetieks in de kleine straatjes en al de luxe merken in de Rue de Rive. In de binnenstad vindt u een waaier aan pittoreske restaurants, met een uitzicht op de Zwitserse Alpen en bij goed weer zicht op de eeuwige sneeuw van de Mont Blanc. Wat wens u nog meer dan goedkope vliegtickets Genève? U zult een top vakantie Genève beleven.

Van en naar de luchthaven

Met uw vliegtickets Genève landt u op de luchthaven Cointrin, 5 kilometer buiten het stadscentrum, net op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk. Passagiers naar Frankrijk nemen de Franse uitgang, passagiers naar Zwitserland verlaten het vliegveld via de Zwitserse uitgang. Het openbaar vervoer in Genève is zeer toegankelijk. Met de trein bent u op 6 minuten in het centrum, met de bussen kiest u per wijk de lijn uit. Met uw goedkope vliegtickets Genève bent u dus zo in het centrum en kunt u gelijk van uw vakantie Genève genieten.

Vliegtickets Genève vergelijken en boeken met Vliegtickets.be

Uw vliegtickets Genève boekt u bij Vliegtickets.be. Stipt en betrouwbaar zoekt Vliegtickets.be de juiste vlucht naar de stad van Calvijn met onder andere vliegtickets EasyJet of vliegtickets Brussels als directe vlucht. Boek nu uw goedkope vliegtickets Genève en wandel door een neutraal en vredelievende stukje Europa.

Lees verder
Verberg tekst