Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Madrid reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Madrid!

Vliegtickets naar Madrid

Als het op kunst aankomt, kent Madrid haar gelijke niet. Het Prado Museum, de collectie van Thyssen-Bornemisza, het Museum van Reina Sofia, voor elke kunstkenner het neusje van de zalm. En toch heeft Madrid nog een verrassend artistieke kant. Madrilenen staan bekend als creatievelingen. Vliegtickets naar Madrid blijven verbazen van het begin tot het einde. Fonteinen en pleinen vol leven, in Madrid gaat de zon nooit onder.

Bezienswaardigheden

Naast het gekende kunstaanbod zijn er nog meer verborgen juweeltjes. Het museum Lazaro Gadiano, minder gekend maar qua kwaliteit vergelijkbaar met de Thyssen-Bornemisza collectie en El Greco's. La movida madrilène, geboren na de dood van Franco, die street art onder de noemer kunst brengt. Galerie Moriarty, met haar hedendaagse installaties. Madrid leeft niet alleen in musea: in straten en op pleinen struikelt u over de kunst. Een goede raad van Vliegtickets: kijk rond en kijk omhoog. In de hippe etalages vindt u de creaties van grote Spaanse ontwerpers naast creaties van internationale modehuizen. Ook al telt het centrum heel wat fast food ketens, in de kleine straatjes rond het Plaza Mayor vindt u nog de echte Madrileense keuken, zoals Sobrino de Botin, het oudste restaurant van de wereld. Het nachtleven is een echt fenomeen. Eén van de weinige steden in Europa waar uitgaan nog een echte kunst is. Feesten in de typische discobars doet u tot in de vroege uurtjes. In het aanbod van Vliegtickets.be vindt u onder Madrid de echte Spaanse furie.

Van en naar de luchthaven

Internationale vluchten komen aan op de luchthaven Barajas, welke op 13 kilometer van de stad ligt. Een voordelige optie voor vervoer naar het centrum is met de metro (lijn 8 en lijn 4). Een andere manier om tegen laag tarief in het centrum te komen is met de pendelbussen die vanaf elke aankomsthal vertrekken. Uiteraard kunt u ook altijd een taxi pakken.

Boek uw vliegtickets naar Madrid

Boek nu uw vliegticket naar Madrid en geniet een paar dagen in deze stad vol verassingen. In Madrid gaat de zon niet onder!

Lees verder
Verberg tekst