Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Wenen reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Wenen!

Vliegtickets naar Wenen

Wenen, synoniem voor het Nieuwjaarsconcert, de Wiener Philharmoniker, Mozart, Haydn, Beethoven. Kortom Wenen klinkt als muziek in de oren. De Mozartkuglen, de delicieuze taarten, the last waltz als achtergrond muziek terwijl u een Schnitzel eet. Vliegtickets opent met vliegtickets naar Wenen het doek van een reis naar de opera, Weense koffie en Sachertaart.

Bezienswaardigheden

Wenen presenteert zich als een overzichtelijke wandelstad. De musea liggen bij elkaar in het Museumkwartier. Daarnaast vindt u de Ringstrasse waar u flaneert tussen de mooiste gebouwen van de stad, zoals het paleizentrio: Schönbrunn, de voormalige residentie van de Habsburgers, Hofburg met zijn unieke tuinenpracht; en het Paleis Belvedère. De opera, concerthall en de pleinen ter ere van de Weense componisten zoals Mozart, Haydn en de familie Strauss, zijn een eerbetoon aan de Europese muziek. In Wenen is het al goud dat blinkt, het is en blijft een stad van prinsen en prinsessen. In de zomer is het heerlijk warm, in de lente ruikt het fris naar de bloesem en de linde, in de winter kunt u er meer dan 6 verschillende kerstmarkten bezoeken. Niet alleen de ernstige kunst speelt er de hoogste noot. De Spaanse school met zijn witte paarden en het oudste attractiepark van de wereld, de Prater, bewijzen dat Wenen een ludieke stad is. Frivool en romantisch, de stad van Mozart is een stad die u moet ervaren, bewandelen en smaken. Met vluchten naar Wenen bekijkt u de stad vanaf de eerste rij.

Van en naar de luchthaven

De internationale luchthaven, Wien-Schwechat, is verbonden met een intercity trein die u in 16 minuten tot in het centrum brengt. De luchthaven bussen brengen u van de terminal naar verschillende punten in het centrum.

Boek uw vliegtickets naar Wenen

Boek nu bij vliegtickets naar Wenen en geniet van een wals in de stad van uw dromen. In het assortiment van Vliegtickets vindt u zeker een vlucht naar Wenen in uw budget.

Lees verder
Verberg tekst