Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Kaapstad reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Kaapstad!

Vliegtickets naar Kaapstad

Kaapstad, een stad vol leven en kleur, ligt op het kruispunt van twee oceanen. Victoriaanse gebouwen, wijnproeven, muziek, natuur en zelfs pinguïns; het staat allemaal in de Kaapse stadsgids. De zomerse temperatuur ligt rond de 25 graden. De Kaapse hemel blijft diep blauw tijdens de Belgische winter. Het internationale karakter van de stad geeft het haar identiteit. Zee, strand en bergen is een perfecte cocktail voor een geslaagde vakantie. Kaapstad is een uitstekende toeristenstad, bekijk nu de opties voor uw vliegtickets naar Kaapstad!

Bezienswaardigheden

Een bezoek aan Kaapstad begint bij Victoria & Albert waterfront, de moderne gerenoveerde winkelwijk aan de haven vol restaurantjes. Via de gondelbaan stijgt u boven de stad uit naar de Tafelberg, bekend om zijn prachtige zicht over de stad en beide oceanen. Een avontuurlijke daguitstap naar het Kaapse schiereiland, Kaap de Goede Hoop, toont u het Nationale Park met zijn zeerobben en de Afrikaanse pinguïnkolonie. Bezoek ook Robbeneiland waar Mandela jarenlang gevangen zat. Een interessant alternatief om de omgeving te leren kennen zijn de rode en de blauwe toeristenbussen. De rode lijn neemt u mee langs de tuinroute. De blauwe lijn volgt de wijnroute en brengt u naar Township, daar waar de geschiedenis van Zuid-Afrika beschreven staat. De witte stranden met het kristalblauwe water zijn een oase van rust. Een kleurrijke afsluiter is een wandeling in de wijk Bo-Kaap wanneer u terug bent in de stad. Alle huisjes werden in de meest verschillende kleuren geschilderd toen de slavernij in 1838 werd afgeschaft. Ontdek Kaapstad met haar fascinerende geschiedenis en prachtige ligging!

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Kaapstad landen op de internationale luchthaven van Kaapstad, uitgeroepen tot beste Afrikaanse luchthaven. Om in het centrum te geraken kunt u kiezen uit de shuttlebus MyCiti of een taxi nemen. Beide ritten duren ongeveer een half uur en uiteraard is de shuttlebus de voordeligste optie. Houdt u er wel rekening mee dat deze tot 22:00 uur rijdt. Boek uw vliegtickets naar Kaapstad

Boek nu bij Vliegtickets uw vliegtickets naar Kaapstad en vlieg voor een scherpe prijs naar deze zonnige en fascinerende stad gelegen in een prachtige omgeving. Ontdek Kaapstad met Vliegtickets.be!

Lees verder
Verberg tekst