Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Inchecken bij Brussels Airlines

Inchecken bij Brussels Airlines

Vliegtickets printen en op naar het vliegveld. Dat hoeft zelfs niet meer, nou ja naar het vliegveld gaan natuurlijk wel. Het is gewoon mogelijk om vanuit je luie stoel je boardingpass te ontvangen. En waar staat die dan? Gewoon op je telefoon. Ook nog eens beter voor het milieu!

(Online) inchecken bij Brussels Airlines

Wil jij de wachtrijen vermijden op de luchthaven? Dat is mogelijk, want jij checkt gewoon in vanaf je computer of je mobiele telefoon. Allemaal vanuit de comfort van je eigen huis. Het enige wat je dan nog rest op de luchthaven is je gate en vliegtuig opzoeken.

Vanzelfsprekend is het altijd nog mogelijk om op het vliegveld in te checken. Dit is mogelijk bij de selfservice-kiosk of de incheckbalie. Bij de selfservice-kiosk vermijd je ook de wachtrijen. Identificeer je met je ID-kaart en reserveringsnummer. Voordat je het weet heb je jouw boardingpass in handen. Liever wat meer assistentie? Dan mag je altijd langs bij de incheckbalie.

Als je toch nog bagage moet inchecken, dan doe je dit gewoon bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht incheck-deadlines Brussels Airlines

Online inchecken 24 tot 1 uur voor vertrek
Fysiek inchecken Als je geen speciale assistentie nodig hebt, raden we je aan om tenminste 60 minuten voor de check-in tijd, die op je ticket staat, aanwezig te zijn op de luchthaven.
Sluitingstijd check-in Check&Go / Light&Relax: 40 minuten voor vertrek
Flex&Fast en Bizz&Class: 30 minuten voor vertrek

 

We raden aan om ruim van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Jij wilt niet zwetend en hijgend aankomen bij je gate. Het gebeurt namelijk wel eens dat de paspoort- en veiligheidscontroles langer duren. En wat dacht je van de afstand naar je gate. Onderschat die niet!