Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Goedkope vliegtickets Germanwings

Vanaf

Vliegtickets Germanwings

Vliegtickets.be vergelijkt prijzen van verschillende maatschappijen. Bekijk vooral het aanbod van Germanwings. Qua bestemmingen en service valt deze vliegmaatschappij uit de toom. Een low cost vliegmaatschappij met eigen vleugels. Boek nu uw vliegtickets Germanwings via de beveiligde website van Vliegtickets.be.

Vliegen à la carte

Germanwings biedt vluchten in ieders budget en zorgt voor een oplossing op maat. Uw vliegtickets kiest u in drie classes; Basic, Smart en Best. In de cabine biedt Germanwings mogelijkheden voor het gesloten opbergen van uw handbagage en u kunt kinderzitjes bevestigen.

Partners in service & veiligheid

Germanwings denkt aan alles. De veiligheidsvoorschriften worden goedgekeurd door de strikte regels van Lufthansa Safety. De piloten komen uit de Lufthansa school en krijgen elke twee jaar bijscholing. Het cabinepersoneel is er speciaal voor u. Het Germanwings team is een jonge en getrainde club en is er voor het verzorgen van excellente service aan boord.

Vliegen met eigen vleugels

Vliegtickets voor Antalya tot Gran Canaria en het puntje van de laars in Italië; u vindt het in het low cost menu van Germanwings bij Vliegtickets.be. Zoek op Vliegtickets.be, kies voor vliegtickets Germanwings vanaf Brussel Zaventem of de luchthaven van Keulen/Bonn.

Goede redenen om met Germanwings te vliegen:

  • Samenwerking met Lufthansa
  • Reizen op maat
  • Groot aanbod bestemmingen in heel Europa
  • Drie tarieven: Basic
  • Handbagage kosteloos meenemen
  • Mogelijkheid om kinderzitje te bevestigen in de cabine