Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Goedkope vliegtickets Thai Airways

Vanaf

Vlieg met Thai Airways vanaf Brussel Zaventem

Vliegtickets Thai Airways

Bij Vliegtickets.be boekt u handig en vlug vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Voor Thailand en omgeving springen vliegtickets Thai Airways in het oog. Ontdek het aanbod van deze vliegmaatschappij en andere maatschappijen op de website van Vliegtickets.be.

Nationale Thaise vliegmaatschappij

Thai Airways is vliegpionier en sinds 1960 de nationale vliegmaatschappij van Thailand. Drie keer per week vliegt Thai Airways non stop van Brussel naar Bangkok. Als lid van Star Alliance staat een team van partners Thai Airways en staat zij voor kwaliteit en service. Als trouwe passagier met een Royal Orchid Plus kaart spaart u makkelijk miles en profiteert u van extra voordelen.

Thaise gastvrijheid

Thai Airways ontvangt elke passagier als een gast. De Thaise gastvrijheid is één van de handelsmerken van deze vliegmaatschappij. Een vliegticket boeken bij Thai Airways leert u wat reizen is. Het cabinepersoneel ontvangt u aan boord in traditionele Thaise klederdracht, enig in de luchtvaartindustrie. Uw zetel is voorzien van alle snufjes om een ontspannen vlucht te garanderen. Vliegtickets Thai Airways is elegant vliegen met Aziatische gastvrijheid aan uw zij.

Groots tot in de kleinste details

Thai Airways vervoert per jaar meer dan 20 miljoen passagiers. Elke dag stijgen 270 vluchten op naar de 72 bestemmingen in 34 verschillende landen. Vliegen met Thai Airways zal u blij verrassen en niet alleen door de prijs; veiligheid, comfort en een glimlach van het cabinepersoneel tijdens de vlucht zullen zeker niet ontbreken.

Goede redenen om met Thai Airways Intl te vliegen:

  • Gepersonaliseerde service
  • Uitgebreid routenetwerk voor Thailand en andere Aziatische bestemmingen
  • Cabinepersoneel met traditionele klederdracht
  • Economy class of Royal Silk class vliegen
  • Royal Orchid Plus voordelen
  • Lid van Star Alliance