Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Inchecken TAP Portugal

TAP Air Portugal logo

Inchecken bij TAP Air Portugal

Ben je even vergeten hoe laat je op het vliegveld moet zijn? Weet je niet zeker of je je vliegtickets geprint mee moet nemen of niet? Wees gerust, we leggen het hier allemaal even voor je uit. Zo ga jij altijd voorbereid op reis!

(Online) inchecken bij TAP Air Portugal

Online inchecken is de makkelijkste, snelste en simpelste manier om in te checken. Je vermijdt namelijk de rijen op het vliegveld, kiest een (standaard)stoel van te voren en als je geen bagage hebt om af te leveren, kan je direct door naar je boarding-gate. Je hoeft je boardingpass ook niet meer te printen, die staat gewoon op je telefoon.

Het is nog steeds mogelijk om ook op de luchthavens in te checken. Op de meeste luchthavens vind je selfservice-kiosken. Hier check je in met je e-ticketnummer, boekingscode of Victioria-klantnummer. Kies je stoel en voor je het weet, heb je je boardingpass in handen. Naast de selfservice-kiosk zijn er ook altijd nog incheckbalies aanwezig.

Moet je nog wel ruimbagage inchecken? Deze lever je in bij het bagageafgiftepunt.  

Overzicht geadviseerde tijden TAP Air Portugal
Online inchecken

Vanaf 36 uur voor vertrek mogelijk Voor US vluchten vanaf 24 uur

Fysiek inchecken

2,5 uur voor vertrek

Sluitingstijd (selfservice) check-in

45 minuten voor vertrek

Begin boarden

30 minuten voor vertrek

Sluiten gate

Je kunt tot 15 minuten voor vertrek aan boord gaan


Let op: deze tijden variëren per vliegveld. De tijden hierboven zijn afgestemd op Schiphol Airport, Amsterdam. Het advies geldt om altijd op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn. Paspoort- en veiligheidscontroles duren soms langer dan verwacht. Jij wilt niet je naam door het hele vliegveld horen, omdat je niet op tijd bij de gate aanwezig bent. Toch?