Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Reisklassen TAP Portugal

TAP Air Portugal logo

Reisklassen bij TAP Air Portugal

Jij wilt bij het boeken van de vliegtickets natuurlijk precies weten in welke klasse je komt te zitten. Bij TAP Portugal bieden ze verschillende reisklassen aan die allemaal voorzien zijn van een aantal voordelen. Hieronder zie je precies welke reisklasse het beste past bij jouw behoeftes.

Economy Class

Bij Economy Class reis je met alleen handbagage. Wil je wel graag ruimbagage inchecken? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Basic, Classic of Plus. Jij kiest ook graag waar je komt te zitten? Bij Classic mag je zelf een standaardstoel uitkiezen. Als je het helemaal goed voor elkaar wilt hebben, kies je Plus. Hiermee check je eerder in, kies je een stoel uit de voorste rij en ben jij als eerste in het vliegtuig.

Business Class

Als jij wilt genieten van een unieke vlucht, dan ben je bij TAP aan het juiste adres. Er is bij Business Class aan de kleinste details gedacht. Het licht is zachter, je sluit jezelf helemaal af van de wereld dankzij de noise cancelling koptelefoons en je proeft het Portugese karakter in alles wat je voorgeschoteld krijgt. Vlieg jij met de A330- of A340-vliegtuigen? Dan heb jij nog meer geluk! Geniet van de nieuwste films met keuze uit meer dan 100 items en kijk naar 50 uur aan documentaires. Voor je het weet, ben je aangekomen op je bestemming.

Wil jij alle voordelen onder een rijtje zien? Bekijk hier alle details per reisklasse.

Beenruimte en stoel reserveren bij TAP Air Portugal

Zie hieronder een overzicht van de stoelinformatie in de verschillende reisklassen van TAP Air Portugal.

   Beenruimte Naar achteren verstelbaar
Economy Class tussen 76-86 cm, afhankelijk van type toestel afhankelijk van type toestel en vliegticket
Business Class 86 – 137 cm, afhankelijk van type toestel 15 – 180 graden, afhankelijk van type toestel


Kosten

Als jij Economy vliegt, dan is je stoel kosteloos tijdens het inchecken. Als je vooraf een stoel wilt kiezen, dan betaal je mogelijk wel een toeslag. Dit geldt ook voor het reserveren van een stoel met extra beenruimte of een stoel in een voorkeursgebied, zoals op de eerste rij. Een kostenoverzicht vind je terug op de site van TAP.