Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Airlines-vliegticketsnl-airplane-sky-sunset

Reisklassen Eurowings

Eurowings logo

Reisklassen op Eurowings-vluchten

Jij bent van plan om een vlucht bij Eurowings te boeken, maar weet nog niet helemaal in welke reisklasse? Lees hieronder over de verschillende tarieven van de airline en maak je keuze.

BASIC
Met het BASIC-tarief betaal je alleen voor de vlucht, en krijg je dus ook alleen de vlucht. Je mag één stuk handbagage meenemen aan boord en op korte- en middellange-afstandsvluchten moet je bijbetalen voor diensten als eten, inchecken van ruimbagage of een van te voren te reserveren zitplaats. Op een lange-afstandsvlucht zit je net iets comfortabeler en heb je een eigen scherm waar je naar de laatste films kijkt.

SMART
Wil jij net iets meer service? Dan is het SMART-tarief een betere oplossing voor je. Vrije stoelkeuze, een snack en drankje tijdens de vlucht plus een stuk ruimbagage van 23 kg inbegrepen; dat is het SMART-tarief. Vlieg jij naar een verre bestemming? Dan krijg je ook een warme en koude maaltijd. In het SMART-tarief kan je ook nog kiezen voor de Flex-optie (tegen een toeslag). Omboekingen zijn hierbij mogelijk zolang de web-check-in geopend is.

BEST
Met het BEST-tarief beschik jij over alle voordelen van vliegen met Eurowings. Voor korte- en middellange-afstandsvluchten geldt dat je een zitplaats mag uitzoeken met meer beenruimte. Daarnaast is de stoel naast je altijd vrij. Waar het mogelijk is, relax jij voor de vlucht in de lounge. Daarnaast kies jij zelf wat je wilt eten. Sowieso krijg je gerechten voorgeschoteld met verse seizoensproducten. Bij langeafstandsvluchten neem jij plaats in een exclusieve gedeelte met premium-zitplaatsen. Jij kijkt heerlijk relaxed een filmpje zodat je vlucht zo voorbij is!

Je gebruikt als zakenreiziger het BEST-tarief, maar de kans zit erin dat je meeting afgelast wordt? Boek dan de Flex-optie bij dit tarief. Hiermee heb je de mogelijkheid om kosteloos om te boeken of zelfs te annuleren.

Op de website van Eurowings vind je een uitgebreide overzicht van alle tarieven.