Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.
Goedkope vliegtickets Wizz Air

Reisklassen Wizz Air

Aanbiedingen Wizz Air logo

Reisklassen bij Wizz Air

Bij WizzAir vliegen ze met één reisklasse om zo de goedkoopste vliegtickets aan te kunnen bieden. In deze klasse zitten nog wel drie verschillende tarieven.

Basistarief
Met het basistarief vlieg jij zonder ingecheckte bagage. Je neemt alleen handbagage mee en hebt de mogelijkheid om online in te checken op basis van stoelkeuze.

WIZZ Go
Bij WIZZ Go is het mogelijk om meer in te pakken, maar toch te besparen. Je hebt je eigen stoelkeuze, een stuk ingecheckte bagage, handbagage gegarandeerd in de cabine én je stapt als eerste in het vliegtuig. Je kan daarnaast al 30 dagen voor vertrek online inchecken.

WIZZ Plus
Wil jij op alles voorbereid zijn en genieten van de best mogelijk service? Ga dan voor WIZZ Plus. Je mag een stoel reserveren met extra beenruimte en hebt de mogelijkheid om zonder extra kosten je vluchtdatum te wijzigen. Inpakken is ook geen probleem meer, want met 32 kg aan ingecheckte bagage neem jij alles mee op reis.

Wil je precies weten van welke voordelen je in elke tarief profiteert? Bekijk de details per tarief.

Beenruimte en stoel reserveren bij Wizz Air

Zie hieronder een overzicht van de stoelinformatie van Wizz Air.

Beenruimte Naar achteren verstelbaar
Standaardstoel Circa 78 cm 45,72 cm

Wil je de stoelindeling van het toestel waarmee je vliegt bekijken? Dat kan hier.

Kosten

Als je voor het basistarief gaat en je wilt zelf een stoel uitkiezen, zijn hier extra kosten aan verbonden. Bij WIZZ Go heb je een gratis stoelkeuze exclusief eerste rij en stoelen met extra beenruimte. Bij WIZZ Plus is dit inclusief eerste rij en stoelen met extra beenruimte.