Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 25.90 dossierkosten.

Reisklassen Brussels Airlines

Reisklassen bij Brussels Airlines

Bij het boeken van je vliegtickets wil je natuurlijk wel weten wat je nu precies aanschaft. Bij Brussels Airlines zijn er verschillende ‘reisformules’. Wil jij precies weten wat dit allemaal inhoudt? Wij leggen het kort uit!

Vluchten vanuit/naar Europa, Armenië, Marokko, Israël, Egypte, Kaapverdië en Tunesië

Je hebt hier keuze uit vier verschillende reisformules.

Check&Go
Jij vliegt tegen de scherpste prijzen, neemt tot 12 kilo handbagage mee aan boord en kiest gratis je stoel 24 uur voordat je vertrekt.

Light&Relax
Reis jij liever toch wel met ruimbagage? Kies dan voor Light&Relax. In vergelijking met Check&Go mag je nu één koffer mee van maximaal 23 kg. Tijdens het boeken reserveer je alvast je stoel en is er op dezelfde dag een eerdere vlucht? Dan boek je je vlucht voor niets om.

Flex&Fast
De naam zegt het eigenlijk al een beetje: jij hebt volledige flexibiliteit in je ticket. Je trip kan zomaar afgeblazen worden? Geen probleem. Als je jouw ticket voor vertrek annuleert dan krijg je het volledige bedrag terug. Ook geniet jij van persoonlijke vrijheid, want bij alle vluchten wordt geprobeerd om de middelste stoel vrij te houden.

Bizz&Class
Met Bizz&Class ben je van alle voordelen voorzien. Niet alleen superieur comfort aan boord, maar ook op de luchthaven. De koffers zitten megavol? Met een maximum van 32 kg en twee stukken bagage moet je het toch wel redden. Bij de Bizz&Class passagiers wordt daarnaast áltijd de middelste stoel vrijgehouden en je neemt plaats voorin het vliegtuig.

Lange-afstandsvluchten

Bij lange-afstandsvluchten heb je keuze uit drie reisformules.

Economy
Het is dan misschien een lange-afstandsvlucht, maar zelfs in Economy zorgt Brussels Airlines ervoor dat deze vlucht er zo op zit. Kijk naar de nieuwste films via één van de grootste schermen in Economy Class. Slapen gaat ook net iets makkelijker met de aanpasbare hoofdsteun.

Economy Privilege
Wil jij zelfs in Economy in de watten gelegd worden? Bij Brussels Airlines kan het! Geniet van een glas Laurent-Perrier champagne, een doosje chocolade van Neuhaus en een speciale maaltijd. Je hebt daarnaast ook nog eens 8 cm meer beenruimte en zit voorin bij de Economy Class-cabine.

Business
Geniet van een uitstekende service boven de wolken. Maar eigenlijk begint het al op het vliegveld. Toegang tot de lounge, prioriteitsbehandeling met je bagage en voorrang bij de veiligheidscontrole. Jij bent zo aangekomen op je bestemming, want je hebt een noise-cancelling koptelefoon en een groot scherm waar je heerlijk relaxt je film kijkt. Dutje doen? Slaap heerlijk op een bed die uitgestrekt 2 meter is!

Wil je precies weten van welke voordelen je in elke reisformule profiteert? Bekijk de details per reisformule.

Beenruimte en stoelinformatie van Brussels Airlines

Een overzicht van stoelinformatie van de lange-afstandsvluchten voor Brussels Airlines zodat je weet hoe het zit voordat je je vliegtickets boekt!

Reisklassen Beenruimte
Economy 84 cm
Economy Privilage 92 cm
Business Full flat bed van 2 m

Kosten

Bij de Check&Go-reisformule betaal jij een zeer scherpe prijs, maar mag je wel alleen handbagage meenemen. Wil je een ‘betere’ reisformule, dan betaal je hier een toeslag op. Bekijk de kosten op de site van Brussels Airlines.