Meest gestelde vragen

Vliegtickets United Airlines

194 van onze klanten beoordeelden United Airlines op de volgende 3 onderdelen:

Prijs/kwaliteit

7.5

Service aan boord

7.6

Zitcomfort

7.2

Goedkope tickets United

New York

v.a. 320,-

Being a New Yorker is a state of mind, not a matter of birth - Anna Wintour. Het is de...

New York (Newark)

v.a. 300,-

Bent u op zoek naar vliegtickets New York (Newark), dan bent u bij Vliegtickets.be aan het...

New York

v.a. 356,-

Vliegtickets New York zijn eigenlijk het hele jaar door populair, want the Big Apple is...

Los Angeles

v.a. 315,-

Boek vliegtickets Los Angeles en reis af naar zonnig Californie. LA is de stad van de...

Burbank

v.a. 781,-

Bent u op zoek naar vliegtickets Burbank, dan bent u bij Vliegtickets.be aan het juiste...

New York (La Guardia)

v.a. 291,-

Bent u op zoek naar vliegtickets New York (La Guardia), dan bent u bij Vliegtickets.be aan...

San Francisco

v.a. 353,-

Boek vliegtickets San Francisco en beleef een van de tofste steden van Amerika en...

Toronto (international airport)

v.a. 378,-

Boek tickets Toronto en reis naar deze Canadese stad aan het Lake Ontario en nabij de...

United Airlines – Grootste maatschappij VS

Vliegtickets United Airlines – Grootste maatschappij VS

Eind 2010 is Continental Airlines opgeheven in verband met de fusie met United Airlines. Sindsdien is de naam Continental verdwenen en vormt United Airlines een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de VS. O'Hare in Chicago is United's grootste hub, maar de maatschappij biedt ook goedkope vluchten naar vele andere grote Amerikaanse steden, zoals San Francisco, Denver, Los Angeles. Ze vliegen van en naar Amerika, Azië, Australië, Europa en Midden- en Zuid-Amerika. Op Vliegtickets.be kunt u tickets vergelijken van United met andere goedkope vliegmaatschappijen naar bestemmingen over de hele wereld. Boek vandaag nog uw United tickets vanaf Brussel of Amsterdam en bespaar op uw reis.

Grootse vliegmaatschappij

Samen met United Express voert United meer dan 5.200 dagelijkse vluchten uit naar 369 luchthavens op zes continenten. United is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en vervoert jaarlijks zo’n 149 miljoen passagiers naar alle mooie plekken op aarde. Voor een comfortabele reis boekt u goedkope vliegtickets United bij Vliegtickets.be. United werkt samen met 26 andere luchtvaartmaatschappijen in de Star Alliance om het gemak van haar passagiers te vergroten. Hierdoor zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. Bekijk ook de United deals en houd promo United ook in de gaten. Vliegtickets vergelijken doet u bij Vliegtickets.be. Het vliegen met United staat garant voor een onbezorgde vliegreis met Vliegtickets.be.

United tickets bieden u een uitmuntende service aan boord

Met United deals zal uw vliegreis een onvergetelijke ervaring zijn vanaf het moment dat u het vliegtuig binnenstapt. De vliegreis is immers minstens zo belangrijk als de bestemming waar u naartoe reist. United streeft er naar een uitmuntende service aan boord aan te bieden. Voor nog meer beenruimte in Economy class kunnen passagiers tegen een toeslag een EconomyPlus® stoel reserveren. Met uw United tickets kunt u in First en Businessclass genieten van een bekroonde keur aan wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden.  United tickets staan voor ultiem genieten en veel reisplezier in de wolken. Reserveer uw United deals vandaag nog bij Vliegtickets.be, zodat aftellen naar een onvergetelijke reis alvast kan beginnen.

Vliegtickets United bij Vliegtickets.be

Bij Vliegtickets.be kunt u goedkope vliegtickets vergelijken en bent u verzekerd van de beste service. Bekijk de voordelen van uw United tickets nu bij Vliegtickets.be. Wilt u goedkope vliegtickets vinden over heel de wereld? Dan zijn United tickets voor u de beste optie! Regel vandaag nog uw United vliegtickets bij Vliegtickets.be en het aftellen naar uw droom vliegreis kan alvast beginnen.