Meest gestelde vragen

Vliegtickets JetairFly

Goede redenen om met Jetair Fly te vliegen:

  • Snelst groeiende Belgische vliegmaatschappij
  • Eerlijke service met transparante prijzen
  • Extra bagage mogelijkheden
  • Speciale kinderservice
  • Aangepast menu voor u en uw kinderen
  • Een luchthaven bij u in de buurt

Jetair Fly – Uw vluchtexpert

Bij Vliegtickets.be vergelijkt u het aanbod van JetairFly met andere maatschappijen. Vind en vergelijk alle maatschappijen naar uw bestemming in één overzicht en ontdek de goedkoopste tarieven. Samen met haar partners maakt Vliegtickets.be het zoeken naar vluchten makkelijk en overzichtelijk.

Belgische pioniers in reizen

De geschiedenis van JetairFly gaat ver terug tot wat ze nu is. Ze is ontstaan uit een deel van de solide groep Tui Travel; het grootste reisbureau van België. Dankzij een programma van expansie en modernisering is JetairFly de snelst groeiende Belgische vliegmaatschappij, gekenmerkt door een jonge en dynamische vloot.

Voordelige tarieven

Op Vliegtickets.be kunt u kiezen uit een ruim aanbod vliegtickets JetairFly. JetairFly biedt een klantvriendelijke service van uw online boeking tot de uiteindelijke bestemming. JetairFly heeft vluchten naar 105 bestemmingen, waarvan 22 vanuit Brussel Charleroi vertrekken en de rest vanuit de thuisbasis Brussel Zaventem. Zowel voor zakenmensen als voor de toerist is JetairFly altijd een betrouwbare keuze.

Doe-het-zelf reiziger

U stippelt uw reis uit, boekt uw vliegtickets voordelig bij Vliegtickets.be en JetairFly doet de rest. Uw huurauto op uw bestemming, boekt u ook makkelijk via ons. JetairFly is een betrouwbare partner voor de doe-het-zelf-reiziger. Boek nu en geniet van de service van JetairFly.