Meest gestelde vragen

Kan ik mijn vliegticket wijzigen

Afhankelijk van de boekingsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij is het eventueel mogelijk om vliegtickets te wijzigen. Het wijzigen van je vlucht kan alleen telefonisch via ons Contact Center. 

Heb je voor 1 juli 2016 geboekt dan kun je de wijzigingsvoorwaarden telefonisch opvragen. Bij boekingen die vanaf 1 juli zijn geboekt staan de wijzigingsvoorwaarden op de boekbevestiging en in het Mijn Profiel.

Let op: het wijzigen van vliegtickets van lowcost reserveringen dien je zelf, rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te doen.

Wijzigingsvoorwaarden
Online tijdens het boeken kan je de wijzigingsvoorwaarden lezen. Indien je twijfelt, neem dan telefonisch contact op. Zo weet je zeker of het door jou gekozen tarief nog gewijzigd mag worden en wat de eventuele wijzigingskosten zijn. De wijzigingsvoorwaarden van Charter/Vakantievluchten zijn afgeleid van de Nederlandse ANVR Boekingsvoorwaarden.

Naamswijzigingen
Naamswijzigingen bij lijndiensttickets zijn nooit toegestaan. Een vliegticket is een persoonlijk document en niet overdraagbaar.
Uitzondering: Bij een aantal lowcostmaatschappijen is het wel mogelijk om een naamswijziging tegen kosten plus een eventueel tariefsverschil door te voeren.

Wijzigingskosten
Naast de wijzigingskosten van de luchtvaartmaatschappij, rekenen wij administratiekosten per persoon, per wijziging voor het verwerken van de wijziging. Deze kosten vind je terug in onze Algemene Voorwaarden.

Lowcost maatschappijen: Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, airberlin, ArkeFly, Corendon, Easyjet, Eurolot, Fireflyz, Flybe, Flyscoot, Germanwings, Iberia Express, JetAirFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Thomas Cook Airlines, Thomson, Tiger Airways, Transavia, Tui Fly, Vueling, Wizz Air Hungary Airlines.

Touroperators: Corendon, de Jong Intra Vakanties, Neckermann, Seat Only en TUI met o.a. ArkeFly.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 070 65 90 02 (€ 0,30 p.m.)
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur