Meest gestelde vragen

Hoeveel bedragen de annuleringskosten

Elk tarief heeft afzonderlijk zijn eigen regels ten aanzien van annuleren. Afhankelijk van de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij is het mogelijk om te annuleren tegen kosten. Het annuleren van je vlucht kan alleen via ons annuleringsformulier. Bij de meeste vliegtickets zijn de annuleringskosten 100%. Dit betekent dat de teruggave van de reissom, conform de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij, niet mogelijk is. De annuleringsvoorwaarden van lijndienstvluchten verschillen dus per vliegticket en worden getoond in stap 1 van het online boekproces. Deze tekst wordt in het Engels weergegeven.

Annuleren boeking lowcostmaatschappij
Bij boekingen met een lowcostmaatschappij, voor het annuleren van je vliegticket, is teruggave van de reissom nooit mogelijk. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot het wijzigingen van je vliegticket tegen kosten en een eventueel tariefverschil.

Annuleren Charter/Vakantievlucht
De annuleringskosten voor een chartervlucht worden bepaald aan de hand van de ANVR Voorwaarden. De annuleringskosten worden hoger naarmate de vertrekdatum nadert.

Annuleringskosten Vliegtickets.be
W Naast de annuleringskosten van de luchtvaartmaatschappij, brengen wij administratiekosten per persoon, in rekening. Bij een annulering ontvang je reeds betaalde servicefees, administratiekosten en kosten van overige diensten niet retour.

Annuleringen dienen te geschieden door de persoon, die de reservering heeft gemaakt.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur