Meest gestelde vragen

Hoe annuleer ik mijn boeking

Als je je ticket wilt annuleren kan de hoofdboeker dit doen door het annuleringsformulier in te vullen. Binnen72uur ontvang je van ons een e-mail met de annuleringsvoorwaarden en -kosten. Let op: Dit is een aanvraag voor annulering, de definitieve annulering wordt gedaan nadat je akkoord hebt gegeven op de kosten. Ben je niet de hoofdboeker? Dan kun je alleen je eigen ticket annuleren


Annuleer je binnen vijf dagen voor vertrek, stuur ons dan een e-mail en neem ook telefonisch contact op met ons. Zo zorgen we er samen voor dat je boeking op tijd wordt geannuleerd. Voor de Annuleringsgarantie en de Annuleringsgarantie Plus geldt dat je tot 48 uur voor vertrek mag annuleren. Volg onderstaande stappen om de annulering in gang te zetten.

Vul het annuleringsformulier in.  

  1. Vul de Vliegtickets.nl reserveringscode in en klik op “verder”. 
  2. Geef aan welke reizigers en voor welk deel van je reis de annulering geldt. 
  3. Geef ook aan wat de reden is van je annulering. 
  4. Klik op “Verstuur”en je ontvangt binnen enkele dagen een e-mail met de annuleringsvoorwaarden. 
  5. Ga je akkoord? Beantwoord deze e-mail en binnen twee werkdagen ontvang je de annuleringsbevestiging. 

Heb je tijdens het boeken een Allianz annuleringsverzekering afgesloten of per 2 juli 2019 de Annuleringsgarantie of Annuleringsgarantie Plus? Controleer dan de (polis)voorwaarden om te zien of jouw reden van annuleren recht geeft op een schadevergoeding. Je vindt de polisvoorwaarden van de Allianz Annuleringsverzekering hier. Ontdek de voorwaarden van de Annuleringsgarantie en Annuleringsgarantie.

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur