Neem je voor 20.00 uur op de dag van boeken telefonisch contact met ons op, dan kunnen tickets vaak nog gewijzigd worden of geannuleerd tegen betaling van € 15 per ticket. Tijdens weekenden en feestdagen kan je tot 15.00 uur op de dag van boeken nog annuleren of wijzigen voor € 15 per ticket. Dit geldt helaas niet voor lowcost airlines zoals Ryanair, Transavia, Wizzair, Easyjet etc.

Neem je later dan de dag dat je je vliegticket hebt geboekt contact op met ons klant contact center, dan moeten de wijzigingskosten opgevraagd worden bij de luchtvaartmaatschappij. Als je volgens de voorwaarden van je ticket mag wijzigen, berekent de luchtvaartmaatschappij hiervoor wijzigingskosten. Het kan voorkomen dat de nieuwe vlucht duurder is. Het verschil in prijs wordt dan ook aan je doorberekend. Voor het aanpassen van je ticket berekenen wij € 49 administratiekosten per persoon*.  Samengevat moet je dus rekening houden met de volgende kosten:

  • Wijzigingskosten airline
  • Eventueel tariefsverschil
  • Wijzigingskosten Vliegtickets.be

*Heb je een gekozen voor een aanvullend servicepakket dan zijn de wijzigingskosten van Vliegtickets.be lager of zelfs gratis.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Je vlucht is vertraagd of geannuleerd Zijn er kosten als ik annuleer? Restitutie van je geannuleerde vlucht

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie