Meest gestelde vragen

Herroepingsrecht

Na het definitief maken van de bestelling kunt u geen gebruik meer maken van het wettelijke herroepinsgrecht, omdat dit recht is uitgesloten voor diensten betreffende logies en vervoer. Dit houdt in dat u de overeenkomst niet meer kosteloos kunt ontbinden. Tevens is de bedenktijd volgens de wet "kopen op afstand" niet van toepassing op reizen die u via internet boekt. Dit houdt in dat u de overeenkomst niet meer kosteloos kunt ontbinden.

Omdat we u toch een klein beetje tegemoet willen komen, kunt op de dag van boeken, bij geselecteerde luchtvaartmaatschappijen, tot 20.00 uur gratis annuleren. In weekenden en op feestdagen is dit tot 15.00 uur op de dag van boeking.

Bedenkt u zich te laat en wilt u alsnog annuleren dan reken wij 45 EUR administratiekosten per persoon, wanneer de vliegtickets nog niet zijn uitgegeven. Is dit wel het geval bent u ook nog aan kosten van de luchtvaartmaatschappij gebonden, in vele gevallen is dit 100%.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur