Meest gestelde vragen

Vraag elektronisch visum eTA Canada aan

Reis je op of na 15 maart 2016 naar of via Canada? Lees dan onderstaande goed door, zodat je problemen voorkomt en je je reis naar Canada goed kunt beginnen.

Vanaf 15 maart is het voor alle reizen naar of via Canada verplicht om een elektronisch visum aan te vragen voordat je aan boord gaat van een vliegtuig of schip. Dit geldt sowieso voor reizigers met een Belgisch paspoort en Nederlands paspoort. Voor overige nationaliteiten verwijzen je naar het consulaat of ambassade of neem een kijkje op de site van de Visumcentrale.

Elektronisch visum Canada aanvragen

Wij raden je aan om het elektronische visum voor Canada zo snel mogelijk aan te vragen, via Visa4All, doch minimaal 72 uur voor vertrek. Groot voordeel van eerder genoemde website, is dat deze geheel in het Nederlands is, zij de aanvraag regelen en je per iDeal kunt betalen. Kosten bedragen rond de € 50. Wil je besparen op kosten? Vraag dan je visum aan via de officiële eTA site, kosten zijn dan $CAD 7, betaling is dan alleen per creditcard mogelijk.

Zorg er wel altijd voor dat je een geldig paspoort in je bezit hebt, die na terugkomst minimaal nog 6 maanden geldig is. Ook baby’s en kinderen hebben een persoonlijk reisdocument nodig.

Geldigheid eTA Canada

De eTA heeft een geldigheid van 5 jaar of is geldig tot de einddatum van je paspoort. Dus als je binnen die tijd nog eens naar Canada reist, hoef je deze niet opnieuw aan te vragen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur