Meest gestelde vragen

Annuleringsverzekering

Er zijn omstandigheden waaronder iemand een vakantie moet annuleren of afbreken. Voor dit soort gevallen bieden wij in samenwerking met de Allianz Global Assistance de Annuleringsverzekering aan.

De annuleringsverzekering dekt de kosten in het geval de verzekerde de reis door bepaalde omstandigheden moet afbreken of annuleren. Afhankelijk van de soort dekking die je afsluit worden de ‘niet-gebruikte’ reisdagen of zelf de gehele reis vergoed.

Voordelen:

  • Allianz Global Assistance heeft een eigen alarm centrale en is 24/7 bereikbaar
  • Snelle schadeclaim afhandeling
  • Dekking voor en tijdens de reis

Een annuleringsverzekering wordt vaak niet afgesloten omdat klanten er niet vanuit gaan dat zij mogelijk moeten annuleren, wat natuurlijk ook logisch is als je een reis boekt en plant. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, en kan dit grote (financiële) gevolgen hebben

Wordt bijvoorbeeld je hond een paar dagen voor vertrek ziek, stap je net mis en val je van de trap, of word je reispartner ziek dan is het zonde als je de reissom van de reis die dan mogelijk niet doorgaat kwijt bent.

Wij willen je absoluut niet bang maken, maar er wel voor zorgen dat onze klanten goed verzekerd op reis gaan! Voor meer informatie klik je op de polisvoorwaarden of de Allianz Global Assistance wegwijzer.

Polisvoorwaarden

Wegwijzer

Ja, ik wil goed verzekerd op reis!
Wil je een verzekering afsluiten, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Heb je voor 31 december 2016 een verzekering afgesloten, klik dan hier.

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur