Meest gestelde vragen

Hoe vraag ik een visum voor Australië aan

Voor reizen naar Australië is een visum Australië verplicht. Via ons kun je een elektronisch visum aanvragen. Kosten hiervoor bedragen € 15,- per persoon.

Geldigheid visum
Het visum staat "multiple entry" toe gedurende een jaar. Het visum is een jaar geldig vanaf de datum van afgifte. Je kunt daarom, indien je binnen dat jaar meerdere keren naar Australië gaat, meerdere keren gebruik maken van hetzelfde visum. De maximum verblijfsduur per bezoek is met dit visum drie maanden.

Wat hebben we van je nodig per e-mail voor de visum Australië aanvraag dat wij dienen door de geven aan de Australische autoriteiten:

- Kopie paspoort
- Adres aanvrager
- Postcode aanvrager
- Woonplaats aanvrager
- Eventuele dubbele nationaliteit

Deze gegevens kun je onder vermelding van je reserveringsnummer sturen naar visum@vliegtickets.be. Wanneer het visum is aangemaakt zullen wij deze per e-mail, uiterlijk 10 dagen voor vertrek, aan je toesturen.

Belangrijk!
Het visum voor Australië wordt onder voorbehoud aangevraagd daar dit niet voor alle nationaliteiten mogelijk is. Ook wanneer men een Belgisch paspoort heeft kan het voorkomen dat de aanvraag door de ambassade wordt geweigerd. Dit kan komen door een vreemde geboorteplaats of wanneer men bijvoorbeeld al eerder een andere nationaliteit heeft gehad. Wanneer de aanvraag van het visum wordt afgekeurd dan zullen wij het geld uiteraard retourneren.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur