Meest gestelde vragen

Welke namen uit het paspoort moet ik invullen op het ticket

Altijd even goed opletten dat je bij het boeken van de vliegtickets, de juiste naam invult. Zo zal je reis helemaal vlekkeloos verlopen.

Naam vliegticket
Je naam op het vliegticket moet altijd exact overeenkomen met de naam zoals deze in het paspoort staat vermeld. Bij "Eerste voornaam" vul je de eerste volledige voornaam in volgens je paspoort. Heet een passagier Hendrik Abraham Martinus Jansen dan vul je bij de eerste voornaam Hendrik in.

Bij "Familienaam" vul je de volledige achternaam in volgens het paspoort. Wanneer je als vrouw getrouwd bent is het NIET toegestaan is om te reizen met je getrouwde achternaam of EV op het ticket. De meisjesnaam dient ten aller tijden op het ticket te staan.

Voorbeelden namen op vliegticket:

De heer Lore Mathis Peeters

- Eerste voornaam: Lore
- Familienaam: Peeters

Mevrouw Margot Jacobs ev. Maes o Eerste voornaam: Margot
o Familienaam: Jacobs

Let op: accenten, koppeltekens en andere tekens dienen te worden weggelaten in zowel de voor- als achternaam. Voorbeeld: Ter-Haar als achternaam moet worden ingevuld als TerHaar. Voornaam: Henriëtte vul je in als Henriette.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur